Štampa
Kategorija: Kultura
Pogodaka: 2697

Na zgradi u beogradskoj ulici Vase Čarapića, u kojoj se nalazi Kancelarija za dijasporu, juče su ponovo osvanuli pogrdni grafiti upereni protiv direktorke kancelarije Slavke Drašković. Zbog toga je pozvana policija, koja je uzela snimke bezbednosnih kamera kako bi ulovila drske "kriminalce".

Kako saznajemo, na zgradi Kancelarije i na zgradi preko puta juče ujutru osvanuli su grafiti na kojima je pisalo "Namešteni tenderi", "Namešteni konkursi", "Slavka lopovka", "Ostavke" i "Nećete nas ućutkati". Čim su otkriveni grafiti, pozvana je policija, koja je povela istragu.

Inače, i pre nedelju dana na zgradi Kancelarije za dijasporu osvanuli su isti grafiti, ali su oni ubrzo prekrečeni. Međutim, pošto juče ujutru nije bilo moguće tako brzo prekrečiti uvredljive reči upućene Draškovićevoj, radnici Kancelarije za dijasporu odmah su uposleni da autolakovima slova uvreda na račun direktorke kancelarije oblikuju tako da se one ne razumeju.

Nakon prošlonedeljnog pisanja grafita s uvredama na račun Draškovićeve, iz Kancelarije za dijasporu traženo je da se ugrade bezbednosne kamere koji će snimati ulicu ispred kako bi se otkrilo ko su drski huligani.

Arhiva » Vesti » Vesti online 23.05.2013