Štampa
Kategorija: Kultura
Pogodaka: 2745


Петар Слободанов и Десанкин Милатовић ,познати преварант и хохштаплер ,Антисрбин и Српски гуликожа ,ових дана је на преко 2000 адреса упутио писмо следеће саджине :

„ПРОМЕТЕЈ“ И ПРИЈАТЕЉИ ОБЈАВЉУЈУ МОЈУ КЊИГУ ЉУБАВНЕ И ЕРОТСКЕ ПОЕЗИЈЕ „ОНЕБЕСИМО СНОХВАТИЦЕ“

Моју књигу љубавне и еротске поезије „Онебесимо снохватице“, на 350 страница, формата А5, тврди повез, објављује чувена издавачка куће „Прометеј“ из Новог Сада, а трошкове штампања,

заједно са издавачем, солидарно сносе моји пријатељи чија имена издавач, уз захвалност, објављује у имресуму овог издања. Цео тираж (1000 примерака) биће поклоњен свим библиотекама у Србији, Републици Српској и Црној Гори.

Хоћеш ли и ти да се прикључиш мојим пријатељима који штампају ову књигу? Цена учешћа је од 50 евра. За узврат добијаш ову моју луксузну књигу љубавне и еротске поезије на 350 страница у тврдом повезу и твоје име ће се наћи у импресуму књиге уз издавачеву захвалност. Рок уплате је 1. децембар 2015. Хвала ти на солидарном одзиву. Заједно све можемо“.

У времену када значајне Српске институције ,сакупљају евро по евро ,када СПЦ отвара Народне кухиње за гладне ,када се Српски народ у отаџбини нашао пред хуманитарном и егзистенцијалном катастрофом ,овај перверзни чичица ,на подмукао начин покушава да украде последње новце од напаћеног и осиромашеног народа за своју Еротоманску збирку поезије ,која је на књижевном  нивоу разузданог пубертетлије .Ништа није ни ново ни страшно ,да се у временима кризе – кризиз- казна ,јављају овакве и сличне протуве . Страшно је да овај пробисвет сакупља новац за „Оболелу Српску децу “ а тај новац троши за његове Еротоманске баљезгарије ,уједно држећи неком„ моралне лекције „Ако је и од Петра ,демонски и антихришћански ,нема шта .Предходно је овај первертит и схизофреничар ,нападао све и свакога ко је покушао да помогне нашем народу : Савез Срба Норвешке ,Српски савез Шведске ,Удфужење Свети Кнез Лазар – Аустрија ,Савез Српске дијаспоре Словеније ,Српско Велепосланство у Бечу,Удружење Срба Розафа- Морача у Скадру  и многе друге родољубиве и хуманитарне националне организације како у Отаџбини тако и у расејању .Овај Антисрпски монструм ,наводно је цео свој новац потрошио ,помажући Србе у Отаџбини .Отворено га питамо : Милатовићу кога си и када помогао ? Изволи изнеси фактуру или уплатницу .

ДРАГА БРАЋО И СЕСТРЕ НИ ПАРУ ,НИ ЦЕНТ ,НЕМОЈТЕ ДАТИ ОВОМ ПРЕВАРАНТУ ПЕТРУ МИЛАТОВИЋУ .НЕКА ЊЕМУ ДА ЊЕГОВ „КРАЉ ТОМИСЛАВ “ И ОСТАЛА ХРВАТСКО- УСТАШКА И МОНЕТЕНЕГРИНСКО УДБАШКА  МАШИНЕРИЈА ЗА КОЈУ РАДИ ПУНИХ ЧЕТРИ ДЕЦЕНИЈЕ .
новембар 11, 2015 10 коментара