Štampa
Kategorija: Književnost
Pogodaka: 3946

Nalicje raja

Ништа у овом свијету није онако како изгледа. Ми, обични мали људи смо само бројеви којима се неко по својој вољи игра. Рат и мир, болест и лијекови све је у рукама моћника.
Годишња зарада од продаје дроге је већа од петсто милијарди долара. Иза трговине дрогом стоје државе и њихове тајне службе, а оно што знамо као

нарко-мафију су пуки извршиоци задатака.
Главни јунак романа „Наличје раја“ Душан Попов, имењак човјека по којем је Флеминг стварао Џемса Бонда, није тајни агент као његов имењак него невољник који игром случаја заврши у рукама масона Рушиера и постаје средство за извршење његове освете.
Рушиер иако мултимилионер и масон на високом степену, је постао жртва оних којима је служио и једино што га одржава у животу је жеља за осветом.
Nalicje rajaСаломе је дјевојчица рођена у сатанистичкој секти. Програмирана од рођења да задовољава болесне страсти људи које њен власник одабере.
Свијет у коме живи главни јунаци је кошмар, ноћна мора, из које се неки пробуде у лудило, а други изгубе памћење као главни јунак ове књиге.
- Има ли наде за човјека? Питају се јунаци ове књиге, а одговор је дао аутор и једном дијалогу:
– Да, само породица у којој живе људи са отвореним очима, може да опстане и онда када спознају како изгледа наличје раја.-
Милена Лукић