image-630x420-p1aio3fabkl5g1ab8nv8lqe3944 Small

Пише: Миодраг Лукић

Гледао сам музику, премда би требало да кажем да сам ја слушао. Нисам, нисам је слушао иако нисам глув, или барем нисам потпуно глув, али сам потпуно неталентован, па музику гледам умјесто да је слушам. Гледао сам, како рекох, музику то јесте гледао сам телевизијски пријенос такмичења за пјесму

Евровизије и зачудио се како се уз помоћ шминке и луциферијанске позадине љупка дјевојчица Сања Вучић претвара у Моритицију Адамс.

         Видјевши представницу Србије на телевизији неколико дана прије финала био сам био убијеђен да ће бити међу побједницима иако ми се учинило да није посебно добра пјевачица, али је зато имала нескривен сатанистички имиџ, а у позадини су се појављивала демонска лица.

Истина, на самом такимичењу умјесто демонских лица појавила су се лица сарадница РТС-а што је свакако грешка, јер ако је већ одлучила да недостатак квалитета надокнади сатанистичким имиџом, требало је да то учини до краја.  

         Прије него што сам гледао полуфинале био сам убијеђен да се Сањи смијеши побједа, али саму полуфиналу видио да су већина пјевача наступила са мање или више сатанистичким имиџом, као и да је позадина и оно што се назива „лајт шоу“ сасвим у духу сатанистичког Њу ејџа. Било ми је јасно да се наша Сања неће високо успети и да је у таковој конкуренцији, такмичили су се изгледа у томе ко ће више сатанистичких симбола показати на сцени, тешко ући међу први десет.

         Та љупка дјевојчица, која кад говори звучи врло наивно и невино, а могуђе је да је таква у стварном живот, је уз помоћ шминке, свјетолости односно таме и музике, на сцени је претворена у хладну кучку која необично подсјећа на Мортицију Адамс из филма, Породица Адамс.

         Приликом гласања схватио сам да су чланови жирија мање под утицајем сатанизма него гледаоци јер мали пољски сатаниста је захваљујући гледаоцима добио далеко веће број поена него што је добио од жирија.

         Наравно упућеним вјерницима је јасно о чему говорим, али ја не пишем само за њих већ за све оне који читају, па би најбоље било да све ово напишем из угла неког ко није вјерник.

         На жалост сатанизму се не може стати на пут, ако ми неко не вјерује неко преслуша прошлогодишњу ппобједничку пјесму јер пјевач побјеђује плешући са демонима у главама.

         Објавио сам прошле године роман Наличје раја у коме између осталог говорим и о везама између музике, окултизма, дроге, скети и тајних друштава. Прије него што сам почео да пишем роман, двије године сам проучавао поменуте теме и дошао до застрашујућих сазнања.

         Не могу да промјеним свијет нити ће мој роман промијенити свијет, али се надам да ће барем неколико читалаца схватити да је музика само оруђе којим се заробљавају људске душе, поспјешује конзумирање дроге и манипулише масама.

         На крају можда је наша Сања Вучић срећна што није побједила, мислим, можда ће једног дана схватити да је имала среће, али сумњам јер багра којом је окружена би продала јавно душу ђаволу само да остваре снове о успјеху и предају се хедонизму за којим чезну, а немају га у мјери у којој желе.

        

15.05.2015

Миодраг Лукић