Štampa
Kategorija: Srbija
Pogodaka: 1610

У Србији се не примењују мере за заштиту здравља становништва, већ за заштиту рејтинга Александра Вучића. Док изводи војску на улице у исто време имамо највећи број смртних случајева у региону, а здраве људе затвара на Сајам!

Ово поручује Мирослав Паровић и напомиње да је доказано да тестови из Кине нису исправни и да је више од 50 одсто резултата лажни и непоуздано.

– Према резултатима са тих тестова се не може вршити тријажа људи и они се не могу затварати у центре за масовну изолацију. Од 69 људи који су затворени на Сајму, после поновног тестирања утврђено је да је чак 38 негативно, односно да немају вирус. Већ сада можемо рећи да су тестови неупотребљиви и да та мафија која је из Кине увозила тестове треба да одговара.

Шта ако неко умре од тих здравих 38 људи јер су се заразили на Сајму? Мораће да одговара Вућић, Ана Брнабић и надлежни лекари. Да ли ће одговарати и такозвани опозициони лидери Шапић, Шешељ, Јовановић из ДСС-а, који су позвали да без поговора слушамо Вучића, правдајући то државним разлозима?

Мој позив народу, струци и свим политичким снагама је – побунимо се! Затворили су нас у куће да не можемо да видимо шта ради Вучићев режим! Праве план за продају државних ресура, развозе емигранте, војска Србије чува и кува оброке за емигранте!

У исто време воде прљаву, покварену кампању, СНС активисти деле пензионерима пакете, нападају дијаспору са лажним оптужбама… Хтели су десетине хиљада да нас затворе на Сајму. Да се ти људи нису побунили, режим се још не би дозвао памети – каже Паровић.