Štampa
Kategorija: Pravopis
Pogodaka: 3865


Iako se učesnica Velikog brata Soraja Vučelić predstavila kao Hrvatica sa boravištem u Beogradu, beogradski “Alo“ je došao do saznanja da je Sara u stvari dugi niz godina živela i radila u Baru, a u Crnoj Gori je između ostalog pamte po saobraćajnoj nesreći, kada je

vozila automobil u kojem je poginula njena najbolja drugarica Afrodita Berišaj.
Soraja Vučelić

- Soraja je u Crnoj Gori poznata po mnogim stvarima, ali je među njima svakako najupečatljivija informacija da je odvela u smrt tadašnju najbolju drugaricu Afroditu Berišaj (22). U to vreme se zabavljala sa momkom koji je imao dosta keša, pa je jednog dana pozajmila njegov auto da bi se “tigrice“ (kako su ih zvali) provozale gradom. Kako se kasnije pričalo, Soraja je izgubila kontrolu nad vozilom i direktno se zakucala u drvo, a od povreda koje je tada zadobila, njena drugarica je preminula. Soraja je takođe pretrpela povrede, ali nijedna, na sreću, nije bila fatalna - rekao je za “Alo!“ izvor koji dobro poznaje prošlost devojke koja je trenutno ukućanka Velikog brata i dodaje da je Soraju tragedija potresla, ali se ubrzo vratila u život.
Automobil udario u drvo

Podgoričanka Afrodita Berišaj (22) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 27. januara 2007. godine u okolini Bara. Prema izveštaju crnogorske policije, nesrećna devojka je bila saputnica u "fijat kupeu" (BR 314-67), za čijim volanom je bila Soraja Vučelić, iz barskog naselja Šušanj. Vučelićeva je izgubila kontrolu nad automobilom, koji je sleteo sa klizavog kolovoza na magistralnom putu od Bara ka Sutomoru, i iz tada neutvrđenih razloga u blizini mesta Plitke Vode prešao u suprotnu traku, gde se zakucao u bor. Berišajeva je podlegla povredama u bolnici.


- Ne verujem da takav stres može lako da se izleči, ali se ubrzo vratila starim navikama! Sa novom najboljom drugaricom nastavila je život po noćnim klubovima u kojima je postala poznata kao “devojka za zabavu“, a u to vreme se, kako se pričalo, upustila u veze sa mnogim momcima sumnjive prošlosti koji su harali Crnom Gorom i Italijom, od kojih je na poklon dobijala silikone, krpice i novac kako bi izgledala što bolje - rekao je naš izvor i naglasio da se priča kako je Italijane najviše volela, pogotovo kada su se duže zadržavali u Crnoj Gori.


- Maštala je o tome da radi kao model u Italiji, pa je takve moćne likove i tražila ne bi li postigla svoj cilj. Putovala je i u Dubai, ne bi li i tamo uživala u provodu i družila se sa muškarcima koji to sebi mogu da priušte, ali se vraćala uvek u Crnu Goru, koja joj je ipak baza. U koji god klub u Crnoj Gori da uđete i pitate za Saru, verujte da će svi znati o kome pričate - zaključuje izvor lista “Alo!“.