Štampa
Kategorija: Pravopis
Pogodaka: 2607

Propadli gradbeni baron Dušan Črnigoj se po domači Ajdovščini najverjetneje ne sprehaja z lahkim korakom.

Pred kratkim naj bi Črnigoj to tudi fizično občutil. Kot nam je pojasnil lokalni vir, naj bi se Črnigoj, če gre verjeti govoricam, vračal iz ene od trgovin, pri čemer naj bi v obeh rokah nosil polne nakupovalne vrečke.

Zaradi potopljenega gradbinca Primorje, ki je dajal kruh številnim v Vipavski dolini, nedvomno velja za enega najbolj osovraženih Primorcev.

Ker s polnimi rokami ni mogel odkleniti avtomobila, naj bi vrečke odložil na tla, odklenil vozilo in nato odprl prtljažnik. Medtem naj bi se Črnigoju približal domačin, ki naj bi ga 'tajkunova' prisotnost na parkirišču tako zmotila, da se je odločil ukrepati.

Po besedah našega vira naj bi ga z nogo močno brcnil v zadnjico. Črnigoj naj bi ob tem izgubil ravnotežje in padel v odprt prtljažnik.

Domnevni napadalec naj bi se kmalu po tem odstranil s prizorišča, vendar pa naj bi se ob Črnigojevem avtu že pojavil drug domačin, ki je menda sprva želel pomagati osebi v prtljažniku.

In bi verjetno tudi ji, če ne bi ugotovil, za katero osebo gre. Ko naj bi ugotovil, da gre za Črnigoja, naj bi mu namreč pobral obe vrečki z nakupljenim blagom in z besedami »To je moje!« odšel s parkirišča.

Kako se je  zgodba končala, ni znano, znano pa je, da bo Črnigoju spet vroče 5. septembra, ko se bo nadaljevalo sojenje v zvezi z domnevno spornim nakupom delnic Stavbenika.

M.S. | Foto: Mediaspeed