Štampa
Kategorija: Pravopis
Pogodaka: 2278

Храна и вода чине основу сваког живота. Она стара ,, здравље улази на уста“ је потпуно тачна. Али Велики Брат у циљу да контролише целокупно ставништво храну користи као свој извор зараде а наш извор заразе и болести.

Нема разлога да се бринете за будућност ако живите на свом независном домаћинству

У неким земљама је скоро не могуће пронаћи органску храну. Насупрот органској стоји ГМО храна. Њена производња је много јефтинија, што произвођачима гарантује већу зараду. Узмимо на пример обичне жваке. Скоро свако их има у свом џепу. А у њима се налази АСПАРТАМ, вештачки заслађивач. То је уствари генетски модификована фекалије бактерије Ешерихија Коли. Затим рецимо нпр. кукуруз или соја, практично да нема намирнице где их нема. А скоро су сви или баш сви генетски модифковани. Зашто да себе уништавамо, зашто да једемо отрове? Убијамо се и при томе уживамо. Зашто да Вашој ћерки уместо да игра ластиш у другом разреду основне школе расту груди. Па зато што јој мама за ручак спрема шницлу од животиње која је третирана разним хормонима. А мислим да би било много лепше да на својој окућници или њиви узгајате органски купус, кромпир, парадајз и др. Много је боље узгајати стоку која ће се хранити здравом храном и од ње јести здраве и укусне производе него у месари купити месо за које нико не може да Вам гарантује.

Знамо да компанија ,,Монсато“ има огромне плантаже органске хране које су ограђене и које наоружани стражари чувају. И када их питате шта ће Вама то, када пропагирате ГМО храну и производите је. Одговориће Вам. Па да у ГМО производњи нешто не би кренуло по злу, када више неће бити повратка на органско, зато ово чувамо. Да зато је чувате и зато што је ви и сада једете мислим на органску храну. За пар година, мислим десетак, у природи ће те тешко наћи органског односно природног Лососа. Зашто, зато што је у природу пуштен и пушта се ГМО лосос, тзв. Камира, који се укршта са природним лососом и своје наказне модификоване гене преноси на њега.

Боље је са децом прошетати и убрати плодове шипка, трњине, купине, шљиве, јабуке или неке друге воћке и направити укусне чајеве,сокове и напитке, него отићи у продавницу и купити лепо упакован ,,пестицид“ који обично зовемо сок. Није тајна више да нај познатије без алкохолно пиће ,,кока кола“ има две сврхе, отровати и убити што више људи. А друга је зарадити и обезбети што више пара за ратовање и ширење сатанизма. Све су ово разлози да наместите своје НЕЗАВИСНО домаћинство.

Сваког месеца нам стижу рачуни у које просто не можемо да верујемо. Радимо само да би палтили струју, воду, гас, угаљ, дрва. А признаћете да је много боље уложити неки динар па наместити соларне панеле, или мини ветрањаче па себи обезбедити довољне количине или бар приближно довољне количине ел. енергије. Ваш комшија има њиву и не треба му слама. Супер, она Вама нека да сламу а ви њему или платитите или дајте неки Ваш производ. Па се онда лепо за јефтине паре целе зиме грејете на нус прозвод или отпад. Није само слама ту, за грејање може да послужи и кукурузна и житна плева. Посадите на крају своје баште багремове. Тврдо и клаорично дрво, релативно брзо расте. Сваке године кресањем скидајте гране дебљине руке, које ће бити идеалан огрев. Лети хлади зими греје – багрем.

Тв рекламе су препуне грађевинских производа. И сви су углавном ,, јефтини, здрави, одлични“ …. и слично. А онда када лепо обложимо зграду или кућу тим и таквим ..добрим“ призводима, па је окречимо супер здравим фарбама, и у кућу унесемо још којешта, дође вест да морамо да се иселимо јер просторије нису здраве и погодне за живот. И шта онда? Или се иселити или чекати дијагнозу, не дај Боже! А око нас толико сламе, земље, блата дрвета, креча и других прирдних материјала за градњу кућа. Не само што је природно него је и здраво и јефтино.

Ово све није лако, али сви заједно као некада када је била моба, када се трговало разменом робе, можемо много. Ја имам органска јаја, ти имаш кукуруз, супер, ајмо да се мењамо. Неки човек има ово а неки оно а сви заједно имамо СВЕ!

Велики Брат или X фактор како смо га именовали ће пре или касније потпуно полудети и подивљати у намери да нас потпуно покори. Зато на време заштите себе, своју децу и своје најмилије тиме што ће те створити своје НЕЗАВИСНО ДОМАЋИНСТВО.

Аутор: Малидер