Štampa
Kategorija: Slovenija
Pogodaka: 574

Naslovna slika preuzeta sa Srbin.info

Vladimir Kokanović – ekonomista iz Beograda koji je bio treći na listi Zavetnika za izbore u Beogradu 2018, a nakon toga se preselio u Sloveniju gde je iako ne zna slovenački odmah izabran za predsednika Saveza Srba Slovenije organizacije koja je finansirana direktnoi iz Budžeta Srbije, a delom i iz slovenačkog budžeta.

Zadatak ove organizacije je da veliča lik i delo Aleksandra Vučića, pa je tako Kokanović više u Srbiji nego u Sloveniji gde je redovan na režimsikm televizijama, ali i u društvu viskoh funkcionera vlasti i Vučićeve porodice.
Inače, pre Zavetnika je bio član Demokratske stranke i odbornik u Zvezdari (od 2008. do 2012.)  Podržavao je vlast žutih i obilato, još u mladim danima, koristio je sve benefite vlasti, a to i danas radi.
Inače, pored hvaljenja Vučića ima zadatak da organizuje Srbe da u Sloveniji glasaju za Janšu koji je u dilu sa naprednjacima, ali i za Zorana Jankovića koji je umalo bio kandidat naprednjaka za gradonačelnika Beograda. Ovakvih zavetničkih nezanih junaka što se do poslednjeg budžetskog dinara bore za Srbiju ima na desetine. Srpski narod u Sloveniji to treba da zna i da onemogući tatinog sina, Kokanovića, ali i Danijela Igreca da se dočepaju Narodne skupštine Srbije i novih budžetskih fondova.
Danijel Igrec je dugogodišnji član Zavetnika i neko ko za Milicu z(AV)etnicu piše knjige i stručne radove koje ona potpisuje kako bi imala bilo kakvu biografiju jer za 32 godine života nema ni sekundu radnog staža. Za ove usluge Vučić je Igreca zaposlio u Savez Srba Slovenije gde pomaže Kokanoviću koji ne zna slovenački jezik.