Štampa
Kategorija: Vesti
Pogodaka: 1384

Који су следећи кораци у корона агенди? На ово питање одговор даје Мелиса Сиемеј, финансијски инвеститор из Северне Ирске, чији су интервјуи ових дана подигли пуно прашине широм света.

Дубока држава заправо покушава да корона агендом створи нови финансијски систем, пројектује инфлацију и дигиталну валуту, а којом не само да ће опљачкати народ, већ ће и створити потпуно контролисано друштво, наводи Мелиса. – Да би створили дигиталну валуту, неопходно им је да свако од нас има дигитални „ај-ди“, умрежен са нашом социјалном картом и са свим могућим прикупљеним подацима о сваком појединцу – здравственим, финансијским, законским… Тај „ај-ди“ имаћемо или у себи или на себи.

Рецимо да имате 10.000 фунти на рачуну у банци. Ако би држава рекла да ће да вам опорезује 40 одсто, људи би са оружјем изашли на улице. Али, ако спроведе инфлацију 40 одсто, људи ће и даље мислити да имају тих 10.000 фунти. Енергија и енергенти су нова валута, а подаци су ново злато. Што више података о нама им је потребно у развоју вештачке интелигенције. Нарочито им је битно да те информације прикупе од наше деце. Што их више буду пратили, лакше ће их имплементирати у вештачку интелигенцију. Због тога толико инсистирају на вакцинацији најмлађих и на њиховом увођењу у систем ковид пасоша.

За људе су спремили универзални основни доходак. Људи неће ништа поседовати, већ ће добијати минималац и следовања од државе. Људи више неће бити потребни.

Толико дуго су нас уверавали да је папир-валута заправо новац и натерали нас да робујемо за тај папир. Сада је на реду дигитална валута. Морамо да схватимо да смо све време у робовласничком систему. Време је да из њега изађемо.

Све ово не мора да се оствари ако овог момента кажемо НЕ! Ако дигнемо глас и ако уђемо у овај рат за будућност своје деце. Уколико се супротставимо, нећемо дочекати овакву будућност – поручује Мелиса Сиемеј.