Štampa
Kategorija: Rasejanje
Pogodaka: 2169


Poznati mentalni trener Vlada Negovanović pozitivnu energiju koju prenosi na druge puni u rodnoj Srbiji u Aranđelovcu, odakle se otisnuo u svet. Vlada je već skoro tri decenije nastanjen u Beču, u međuvremenu je deo života proveo u Kaliforniji, ali, kako kaže, energiju puni u rodnom kraju.

„Rešavam ljudske probleme i prenosim pozitivnu energiju, koja drugima pomaže da dođu do uspeha. Naravno da se sve troši na ovoj planeti pa i moja pozitivna energija. Da bih pomogao čoveku moram i sam da budem prepun pozitivne energije, u protivnom nemam šta da mu prenesem. Iz iskustva znam da informacije, saveti bez energije ne mogu da zažive kod ljudi, a samim tim i uspeh izostaje“, objasnio je on.

Vlada, koji je od mnogih sportista koje savetuje dobio nadimak Fortuna, zna svoje izvore za „točenje goriva“, a među njima je prva Srbija.

„Imam kuću na selu, voćnjak, čist vazduh, mir i tišina zaista pravo uživanje. Još kao dete sam odlazio kod babe na selo i tamo uživao. Ta energetska veza još postoji kod mene. Moja deca imaju istu potrebu“, dodao je on.

Vlada je svoju ljubav prema otadžbini preneo i na svoju decu, koji iako rođeni izvan Srbije, rado dolaze u zavičaj svog roditelja. Tako je i nedavno sa porodicom boravio u Aranđelovcu, uživajući u prirodi, ali i obilazeći mnoge druge delove Srbije.
Sa livade u svet

„Rođen sam u Gornjoj Trešnjevici i u tom selu mnoge stvari dobio. Od energije pa nadalje. Zašto je tako ne znam, ali znam da sam na livadama čuvao ovce sve do svoje devete godine. Interesantno je da sam se rodio u štali dok je moja mama muzla kravu. U to vreme nije tamo bilo porodilišta, a nema ga ni sad. Šta mi fali“, napisao je Negovanović na svom profilu na Fejsbuku.
Mnogi čine što i ja

Negovanović ističe da nije jedini koji puni energiju u otadžbini.

– Mnogi zemljaci iz dijaspore čine isto što i ja. Na Zapadu rade mnogo i samim tim se troše, a „pune“ se u zavičaju. Razlika između njih i mene je samo u vrsti posla kojim se bavimo. Oni se napune energijom da bi mogli dobro i kvalitetno da rade na Zapadu, a ja svoju pozitivnu energiju delim sa ljudima – kaže Negovanović.