Štampa
Kategorija: Srbija
Pogodaka: 2097

Mnogima je poznato da je Srbija zemlja apsurda i da je samo u njoj moguće da kriminalac bude šef policije, profesor da ima kupljenu diplomu ili doktor da nema završenu ni srednju školu.

U moru takvih apsurda je moguće i da čovek koji godinama sve svoje aktivnosti svodi na pljuvanje po Srbiji i po srpskom narodu otvori portal “Naši u svetu”.

To je upravo uradio Zoran Ostojić, jedna od perjanica “druge Srbije”, koji nikada u životu nije propustio priliku da opljune po svemu što je srpsko, o tome najbolje svedoči činjenica da je bio član LDP-a Čedomira Jovanovića, da godinama radi za Mila Đukanovića, pljuje po SPC, zalaže se za ulazak Srbije u NATO… pa na kraju krajeva u svom antisrpskom pohodu nije ni propustio da se zalaže za nezavisno Kosovo. I u zemlji apsurda upravo takav čovek otvara portal “Naši u svetu” , i to je samo po sebi toliki apsurd, da čovek koji je uvek bio protiv Srbije i svega srpskog otvara portal o Srbima širom sveta.
I onda sam u momentu shvatio.

Pa naši i “naši” Zorana Ostojića nisu isto. Znajući aktivnosti dotičnog koje traju decenijama ovo je najverovatnije portal koji je Zoran Ostojić namenio šiptarima sa Kosova, pošto podržava njihovu nezavisnost, ili je to možda portal posvećen emigraciji NDH, ili možda ljubiteljima lika i dela Nasera Orića.

Apsurd je apsurda do čovek koji mrzi sve što je naše, otvori portal “Naši u svetu” . Ili je gospodin Ostojić prošao kroz katarzu i shvatio svoje višedecnijske zablude ili se je samo pokušaj da se zaradi preko “naših”, a koji su zapravo za dotičnog gospodina “njihovi”.

Žana Ostojić – Čikago

Izvor: Cetinje info