Čitam neki dan, 4. januara, kako je na svega pedesetak kilometara udaljenosti od Aranđelovca, u Kragujevcu, jedan mladi čovek, Marko Jovanović 1987. godište, uspeo posle pet godina mukotrpne pravne borbe dokazati da dug za struju nije njegov dug, već da je dug njegovog imenjaka i prezimenjaka Marka Jovanovića rođenog 1954 godine.

Write comment (0 Comments)

34-godišnji Srbin uhapšen je u nedelju poslepodne u Beču nakon što je tražio povraćaj novca u bordelu jer “nije bio zadovoljan uslugom”, a onda je pretio i da će zapaliti bordel.

Write comment (0 Comments)

Подвлачећи чињеницу да се свега неколико недеља пред одржавање референдума доносиоци и домаћи инспиратори ове одлуке нису потрудили ни да отворе расправу, нити да јавности подробније образложе предложене промене Устава, па зато огромна већина грађана Србије уопште не зна о чему треба да гласа и какве последице могу наступити (не)изгласавањем одлуке;

Write comment (0 Comments)

Свестан да у својим редовима нема кандидата за градоначелника Београда, Александар Вучић је у СНС увукао Александра Шапића. И кад су сви помислили да ће он бити кандидат Вучић је променио мишљење. Шапићу је обећао место председника странке, а место градиначелника понудио Зорану Јанковићу, градоначелнику Љубљане!

Write comment (0 Comments)

Ниске плате, злостављања, лоши услови рада и свакодневно понижавање. Добродошли на тржиште радне снаге у Србији где се одавно не примењују никакви закони и где радници живе од првог до првог како би зарадили минимално за своју породицу, за коју су спремни и да трпе највећа понижења. А до када, то је већ питање.

Write comment (0 Comments)