Odavno je poznato da je Milenko Perović, penzionisani profesor Etike, Antičke filozofije i Filozofije prava na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, jedan od najekstremnijih sledbenika ideologije montenegrizma u Srbiji.

Write comment (0 Comments)

Od 1. januara građani i firme imaće elektronski uvid u svoje poreske obaveze na samo jednom internet portalu. Unosom JMBG znaće se dugovanja za namete za imovinu, ekotakse... Objediniće se svih 145 poreskih uprava.

Write comment (0 Comments)

Na pitanje sa kojom istorijskom epohom bi uporedio položaj Srba danas u Crnoj Gori, je kazao da ga podseća na stanje u Hrvatskoj u doba fašizma

Write comment (1 Comment)

Председник Србије Александар Вучић планира да се повуче из СНС, а самим тим и из политике, тврди упућени извор листа Српски телеграф. Вучић се на овај корак одлучио због великог отпора унутар појединих кругова у Србији решавању проблема Косова, али и сталних опструкција реформи.

Write comment (0 Comments)

Juče u večernjim satima, na moju elektronsku poštu je stigao vrlo kratak dopis iz Ženeve, od prof. dr Kaplana Burovića - akademika u kojem je pisalo:

Write comment (0 Comments)