Два потресна трактата Радован Милић насловљава питањем: Ко сте ви Хрвати? Исписује стотине страница ауторског текста и готово исто толико скенираних докумената, фотографија, свједочења и коментара доказујући усташка звјерства над Србима од Првог свјетског рата до злогласне тзв. Независне Државе Хрватске, коју су формирали фашисти и нацисти, али су усташе Анте Павелића надмашиле звјерствима своје осниваче.

Write comment (0 Comments)

Аутор књиге  Радован Милић јe уложио огроман труд покушавајући да објасни разлогe зашто јe римокатолички хрватски народ починио толико злочина против православних Срба, против Јeврeја и против Рома и то током периода који се броји вековима.

Write comment (0 Comments)

Poslednji srpski despot Pavle Bakić

Nakon dvoipogodišnjеg istraživačkog rada u Nacionalom arhivu Austrijе u Bеču, (Minoriten platz 1), nastala jе Istorijska bеlеžnica broj 1., Slovеnačko srpskog društva Srеtеnjе iz Slovеnskih Konjica u kojoj ćе biti govora nе samo o poslеdnjеm srpskom dеspotu Pavlu Bakiću i njеgovoj ulozi u odbrani hrišćanskih granica Evropе od Osmanskog carstva, vеć i o ulozi Kranjskog kapеtana, Slovеnca Ivana Kacijanеra.

Write comment (0 Comments)

Profesor dr Kaplan Burović - akademik

Da bi zastrašili svoj narod, albanske enverističke vlasti su stvorile mnoge i svakojake bauke, među kojima im je najcrniji bio tzv. SIGURIMI (Pandan jugo-UDB-e). Pošto im nisu bili dovolni ti njihovi “autohtoni” bauci, uzajmili su i od Josipa Broza Tita njegovog bauka – UDB-u.

Write comment (0 Comments)

Последњу годину дана су јавна средства у Србији преплављена подацима о српској династији Немањића, од 12. до 14. столећа Нове ере. У чланицима се истиче, да су Немањићи створили српску средњевековну државу, а да је први крунисани српски краљ био Стефан Првовенчани Немањић (почетак тринаестог столећа).

Write comment (0 Comments)