Štampa
Kategorija: Srbija
Pogodaka: 446

Александар Вучић је данас рекао да је све добро док га не видимо у војничкој кошуљи. А требало би да га видимо у лудачкој кошуљи, јер смо у раљама човека који не контролише своје понашање и човека којем у свакој нормалној земљи била одузета радна способност.

Ово за „Србин инфо“ поручује др инж. Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета и истиче да Вучић непрестано плаши јавност Србије некаквим ратом, да ће се младићи враћати мајкама у ковчезима и да само он то може да спречи.

– То нормалан човек не може да изјави. Нарочито не може да изјави човек који је пре неки дан отворио прву деоницу некаквог полу ауто-пута према Мердару под називом „Ауто-пут мира“. Према Албанцима, а сад прича о младићима у ковџезима.

Каже Вучић „мени ће историја да суди“. Не, Вучићу, теби и твојима ће да суде судови ове земље. Неће бити среће у Србији ако се то не догоди.

Вучићу је Америка послала поруку, данас Вулин, сутра Гашић, а прекосутра ако не урадиш оно што си обећао на ред долази твој брат Андреј.

Зато Вучић већ преговара са Американцима да се спаси само он, брат и син. Све остале ће пустити низ воду. Слично као у Црној Гори. Још се не хапси Мило и његов син, али се хапсе сви други. То је и Вучићев план, да са породицом побегне из земље, а да пре тога све изда – открива Паровић.

Више о овоме у веома интересантном видео прилогу.