Štampa
Kategorija: Pravopis
Pogodaka: 2310

Београд – Када се измешају ријалити и политика, настаје општи хаос!

Сведоци тог хаоса управо су прексиноћ били гледаоци ријалити емисијие „Парови“ јер је Мики Ђуричић, један од учесника, без длаке на језику и без цензуре изнео да је Тијана Ајфон, такође учесница истог ријалитија, тврдила да је била у љубавној вези, како са председником државе Томиславом

Николићем, тако и са министром спољњих послова Ивицом Дачићем.

Ђуричић тврди да је Ајфонка шефа дипломатије окарактерисала као лошег љубавника „са извесним недостатком“, као и да је тврдила да је попила батине од Томиног обезбеђења.

„Позивам државног тужиоца да дође и да испита Тијану Ајфон, која прича да се јеб*** са председником државе и да јој је његово обезбеђење сломило ногу. Позивам државног тужиоца да испита проститутку ко јој је сломио ногу. Ако је тако, да се председник државе тужи зато што је његово обезбеђење његовој ку*** сломило ногу. То је лично Тијана причала, нисам ја измислио, имам и сведока. Тијана се служи лажима, а ја само истином. Ја имам му** да кажем, а ти немаш“, говорио је Мики, обраћајући се Тијани, а и гледаоцима.

„Јеси рекла да Дачић има к**** као палац и да си се са њим јеб***“, наставио је Мики.

„Је ли рекла?“, упитао је и све присутне учеснике ријалитија, на шта су они потврдно одговорили, наводећи „рекла је“. Тијана од њега није успевала да дође до речи, већ се само смешкала, а онда му је, када је он демонстративно напустио просторију, поручила:

„Ћао, Мики, ћао, глуп си…“

Мики Ђуричић се, недуго пошто је све ово изговорио, извинио Тијани Ајфон, али тиме није престало интересовање јавности за све оно што је рекао.

Према сазнањима „Ало!“, Дачић, кога последњих дана стиже невоља за невољом, јуче није био нимало срећан што се његово име помињало чак и у „Паровима“. Он се, према нашим сазнањима, жалио на невољу која га је снашла баш у тренутку када је пред изборе пукла његова коалиција са ПУПС-ом, а МСП је под сталним прозивкама због трагедије у којој су погинуле српске дипломате у Либији.

На наше питање како је дошло до тога да се његово име у овом контексту појављује у ријалитију, шеф српске дипломатије Ивица Дачић је одговорио:

„Морбидно је и срамотно да у време док држим посмртне говоре и идем на сахране својих службеника, одговарам на глупости и будалаштине које свако без последица може да изговори. Иако су ми се извинили, то је дно дна сваког друштва. Не пада ми на памет да се тиме бавим, а кога све то интересује, може и лично да провери“, рекао је Дачић.

Коментар о овом случају из Председништва Србије нисмо добили до закључења овог издања „Ало!“.

Ало