Štampa
Kategorija: Rasejanje
Pogodaka: 768

СПЛИТ – У Башкој Води претучен је 30-годишњи Србин Саша Вукојевић, држављанин Аустрије, највероватније због тетоважа крста и грба Црвене звезде које је имао на телу.

Инцидент се догодио у среду око 19 сати када је супрузи и ћеркама носио храну из фаст фуда, а напала су га са леђа тројица мушкараца који су га најпре оборили ударцем у потиљак а затим шутирали, преноси Јутарњи лист.

То се све дешавало пред пуном плажом и запосленима у ресторану брзе хране.

Нападачи ништа нису говорили, али Вукојевић претпоставља да је нападнут због велике тетоваже православног крста на нози и тетоважи Црвене звезде на једном од рамена и свог имена написаног ћирилицом.

Вукојевић је са супругом Мануелом, Хрватицом из Оточца, дошао на летовање у Хрватску, али су се због овог инцидента вратили у Аустрију.

„На пола пута ме неко ударио у потиљак. Како сам падао, тако сам добио ногом у лице. Кад сам пао, ударали су са свих страна, ја сам ставио руке на лице да се заштитим и скупио се. Након тога су побегли. Ја сам видео само једног, имао је црну мајицу и шорц. У полицији су ми рекли да су била тројица, јер су их толико видели на надзорним камерама суседне мењачнице која је све снимила”, рекао је он, пренео је Танјуг.

Вукојевић је рекао да је на уснама добио осам шавова, има три расклимана зуба и модрице по целом телу, а како додаје, у полицији су му рекли да он није први случај.