Београд – На Србију се од 2006. године свакодневно врши агресија радиолошко-хемијско-биолошком методом из авиона који мимо Устава Републике Србије (чл. 74 став 1.), Закона о одбрани (чл. 6 став 1. и 2.), Закона о ваздушном саобраћају (чл. 13 став 1. и 3.), Закона о заштити животне средине (чл. 9 став 1. и 10.), Закона о пољопривредном

земљишту (чл. 16 став 1.), Закона о водама (чл. 53 став 1. и 2.), Закона о заштити здравља (чл.3, чл. 8 тачка 1. , чл. 26 и 41), свакодневно запрашују опасним хемијским једињењима територију Републике Србије и становништво као да су инсекти, а не људи.

Над становништвом Србије се свакодневно спроводи геноцид; описаним отровима из ваздуха, геноцидним вакцинацијама, незаконитим увозом и узгојем генетички модификованих (измењених) организама (ГМО), незаконитим комерцијалним прометом производа од ГМО, незаконитим прометом опасних адитива и додатака прехрамбеним производима, укидањем контроле здравствене безбедности прехрамбених производа на граничним прелазима приликом увоза у Републику Србију, итд. итд.

Над становништвом Србије се свакодневно спроводе експерименти уживо вакцинацијама по живот опасним вакцинама. Тренутно се у Србији спрема спровођење највеће операције стерилизације девојчица од 10-12 година у историји човечанства које ће почети од јесени.

Због свакодневних запрашивања опасним хемијским једињењима из авиона током лета над територијом Републике Србије, млади људи између 25-30 година живота умиру као муве. Званична медицина је то назвала епидемијом напрасних (изненадних) смрти пре него јој је забрањено да о том помору младих људи извештава јавност.

Утицајем електромагнетних фреквенција ХААРП система из Сједињених америчких држава, смештених на Аљасци, који у синергији (заједништву) са облацима металних оксида и других отрова избачених из авиона, утиче се на промену климе, али и на свест и понашање становника Србије, и уништава економија Србије.

Прошлогодишња суша у Србији због које је само пољопривреда имала штету већу од 4 (четири) милијарде долара, је директна последица запрашивања из авиона над Србијом. Овогодишње кишне падавине и невремена праћена ледом и олујама ураганског карактера су такође директна последица запрашивања природе Србије хемијским једињењима из наведених авиона и утицаја ХААРП система.

Вишегодишња апатија становништва према очигледној издаји националних интереса од стране режимских структура (позиције и опозиције), представља директну последицу утицаја запрашивања хемијским средствим и деловањем ХААРП система на психу и ментално стање становништва Србије.

Над Србијом се свакодневно спроводи екоцид (уништавање живог света у природи) избацивањем тона и тона опасних хемијских једињења из авиона у незаконитом лету наведених авиона над територијом Републике Србије који уништавају шумске комплексе, пољопривредне културе, загађују плодно земљиште и водотокове.

Природа се плански уништава првенствено у циљу уништавања пољопривреде и економије Републике Србије, а затим угрожавања живота и здравља становништва Србије.

Читави шумски комплекси се суше и нестају, посебно зимзелена дрвећа, у шта се могу уверити сви грађани Србије на примерима из свог града, паркова и сопственог дворишта.

Над Србијом се из авиона аеросолом избацују поред хемијских отрова и јаја инсеката и мекушаца несвојственим овом подручју. Појава скакаваца у енормном броју дугих и до 10 сантиметара, црних буба које за ноћ униште парцелу под пшеницом или пужева голаћа који ноћу обрсте повртњаке или траве зване супер коров који се шири попут пожара, а коју ни овце неће да једу, се везује директно за последице запрашивања радиолошко-хемијско-биолошком методом из авиона.

Постоји основана сумња да наведени злочин спроводе авиони Војске Србије са домаћим пилотима по налогу страног окупатора, јер се на сателитском снимку може видети Београд као полазна и завршна дестинација авиона који је премрежио Србију својом путањом. То би била посебно отежавајућа околност издаје народа и државе, која се никад не би могла опростити издајницима.

Србија је од вековних непријатеља осуђена и одређена за брисање са лица земље, а спроводи се чињењем и нечињењем појединаца и државних органа наведених у примаоцима Отвореног писма, а становништво осуђено на биолошки нестанак.

Одговорност за изнету оцену о издаји народа и државе наведеном методом агресије на Републику Србију и побројаним последицама сносе исти појединци и државни органи наведени у наслову као примаоци Отвореног писма, а за истинитост изнетих навода, потписник Отвореног писма.

Ја, Никола Алексић, слободан грађанин Републике Србије, дужан сам да упозорим државне функционере и државне органе наведене у наслову Отвореног писма, да је описана издаја народа и државе најтеже кривично дело у свакој држави на свету. На такву издају народа и државе нико нема право, нити да под било каквим изговором правда издају народа и државе. Свесно непредузимање тражених и потребних корака заснованих на Уставу РС и наведеним законима у циљу спречавања наведене агресије и описаних последица, убудуће ће бити сматрано злочиначким удруживањем ради издаје националних интереса и злочина геноцида према сопственом народу.

Наведено најтеже кривично дело никада не застарева, нити се за издају описаних размера може тражити опроштај пред својим народом из било ког разлога, јер се издаја тих размера никада не може опростити.

На основу изнетог, ја, Никола Алексић, слободан грађанин Републике Србије, јавно позивам именоване појединце и државне органе наведене у наслову Отвореног писма, да се дозову памети или да одоле уцени због својих криминалних дела због чега су приморани да врше издају народа и државе, без обзира на последице. Захтевам да коначно зауставе умирање становништва и нестајање Србије са географске карте света на основу својих уставних и законских дужности, или ће бити суочени са последицама сопствене издаје народа и државе.

Рок за испуњење наведеног захтева је петак, 27. септембар 2013.године, дан пре одржавања Параде срама на основу захтева болесне Европе да Србија слави болест и настраност, уместо традиционалних вредности српске породице и друштва у целини.

Уколико се до наведеног датума не испуне тражени захтеви од државних функционера и именованих државних органа и институција, позивам народ Србије у суботу, 28. септембра 2013. године на општенародни бунт, генерални штрајк и грађанску непослушност до испуњења испостављеног захтева за право на живот и опстанак.

Почетак народног бунта је одређен на локацији испред Народне скупштине у Београду са почетком у 12.00 часова са трајањем до испуњења тражених услова или смрти подносиоца захтева.

Спречавање наведеног општенародног бунта може да се учини само хапшењем председника Србије и врховног команданта, народних посланика, Владе и Генералштаба Војске Србије са трупним командантима и предаје власти народу путем Владе националног спаса.

Позивам Војску Србије и полицију да изврше своју уставну и законску дужност. Своју заклетву на верност су положили народу Србије над Уставом Србије, а не пред страначким лидерима издајничког режима (позиције и опозиције) и њиховим менторима из Брисела.

Народ нико није победио, свим издајницима ће бити суђено данас или сутра, са потписником Отвореног писма на челу Владе националног спаса или неког другог кога народ Србије, Војска и полиција прихвате као вођу општенародног бунта и препорода Србије, али подсећам да ником свећа до зоре није горела.

Зато, због свега изнетог, позивам народне посланике у Народној скупштини да смене председника Републике Србије и врховног команданта Војске Србије на основу својих законских овлашћења због издаје националних интереса народа и државе.

Захтевам од народних посланика да задуже Владу Србије да преузме ингеренције председника Србије, да изда наредбу Генералштабу Војске Србије за одбрану територије Србије од свакодневне агресије непријатеља (или домаћих издајника) и заустави геноцид над становништвом Србије.

Уколико се Народна скупштина не одазове на овај поднети захтев, позивам Владу Србије да задужи министарство одбране да изврши уставне и законске дужности издавањем наредбе Генералштабу Војске Србије ради спречавања даљег вршења геноцида, одбране живота становништва Србије, територијалне целовитости Републике Србије и хапшења издајника народа и државе.

Ако се и Народна скупштина и Влада Стрбије оглуше о Устав Републике Србије, позивам Генералштаб Војске Србије да изврши своју уставну и законску обавезу проглашењем ратног стања и заустављања агресије на Србију, да ухапсе народне посланике и Владу као осведочене издајнике народа и државе и преда власт народу преко Владе националног спаса.

По командној хијерархији, ако се и Генералштаб Војске Србије оглуши о своје уставне и законске дужности као и 1991. године, позивам трупне команданте да прекину ланац издаје и издају наредбу бојеве готовости својих јединица и нареде покрет на Београд против издајника народа и државе, а у циљу одбране Устава, суверенитета и територијалне целовитости Републике Србије.

На крају командне одговорности, позивам народ Србије као врховног судију, Војску Србије и полицију да одбране Устав РС, да ухапсе наведене издајнике због кривичног дела злочиначког удруживања ради извршења кривичног дела геноцида над сопственим народом и издаје националних интереса народа и Републике Србије.

Остварење наведеног Захтева је једини спас за народ и државу Србију. Уколико се нико од наведених државних функционера и државних органа не одазове позиву за поштовање Устава РС и Закона о одбрани, Србија је осуђена на нестајање, АЛИ ОДГОВОРНОСТ ЗА ТО СНОСИЋЕ НАРОД СРБИЈЕ ЗБОГ ТОЛЕРИСАЊА ИЗДАЈЕ, А НЕ НАВЕДЕНИ ИЗДАЈНИЦИ НАРОДА И ДРЖАВЕ.

19. јун 2013. | Никола Алексић

Београд – На Србију се од 2006. године свакодневно врши агресија радиолошко-хемијско-биолошком методом из авиона који мимо Устава Републике Србије (чл. 74 став 1.), Закона о одбрани (чл. 6 став 1. и 2.), Закона о ваздушном саобраћају (чл. 13 став 1. и 3.), Закона о заштити животне средине (чл. 9 став 1. и 10.), Закона о пољопривредном земљишту (чл. 16 став 1.), Закона о водама (чл. 53 став 1. и 2.), Закона о заштити здравља (чл.3, чл. 8 тачка 1. , чл. 26 и 41), свакодневно запрашују опасним хемијским једињењима територију Републике Србије и становништво као да су инсекти, а не људи.

Над становништвом Србије се свакодневно спроводи геноцид; описаним отровима из ваздуха, геноцидним вакцинацијама, незаконитим увозом и узгојем генетички модификованих (измењених) организама (ГМО), незаконитим комерцијалним прометом производа од ГМО, незаконитим прометом опасних адитива и додатака прехрамбеним производима, укидањем контроле здравствене безбедности прехрамбених производа на граничним прелазима приликом увоза у Републику Србију, итд. итд.

Над становништвом Србије се свакодневно спроводе експерименти уживо вакцинацијама по живот опасним вакцинама. Тренутно се у Србији спрема спровођење највеће операције стерилизације девојчица од 10-12 година у историји човечанства које ће почети од јесени.

Због свакодневних запрашивања опасним хемијским једињењима из авиона током лета над територијом Републике Србије, млади људи између 25-30 година живота умиру као муве. Званична медицина је то назвала епидемијом напрасних (изненадних) смрти пре него јој је забрањено да о том помору младих људи извештава јавност.

Утицајем електромагнетних фреквенција ХААРП система из Сједињених америчких држава, смештених на Аљасци, који у синергији (заједништву) са облацима металних оксида и других отрова избачених из авиона, утиче се на промену климе, али и на свест и понашање становника Србије, и уништава економија Србије.

Прошлогодишња суша у Србији због које је само пољопривреда имала штету већу од 4 (четири) милијарде долара, је директна последица запрашивања из авиона над Србијом. Овогодишње кишне падавине и невремена праћена ледом и олујама ураганског карактера су такође директна последица запрашивања природе Србије хемијским једињењима из наведених авиона и утицаја ХААРП система.

Вишегодишња апатија становништва према очигледној издаји националних интереса од стране режимских структура (позиције и опозиције), представља директну последицу утицаја запрашивања хемијским средствим и деловањем ХААРП система на психу и ментално стање становништва Србије.

Над Србијом се свакодневно спроводи екоцид (уништавање живог света у природи) избацивањем тона и тона опасних хемијских једињења из авиона у незаконитом лету наведених авиона над територијом Републике Србије који уништавају шумске комплексе, пољопривредне културе, загађују плодно земљиште и водотокове.

Природа се плански уништава првенствено у циљу уништавања пољопривреде и економије Републике Србије, а затим угрожавања живота и здравља становништва Србије.

Читави шумски комплекси се суше и нестају, посебно зимзелена дрвећа, у шта се могу уверити сви грађани Србије на примерима из свог града, паркова и сопственог дворишта.

Над Србијом се из авиона аеросолом избацују поред хемијских отрова и јаја инсеката и мекушаца несвојственим овом подручју. Појава скакаваца у енормном броју дугих и до 10 сантиметара, црних буба које за ноћ униште парцелу под пшеницом или пужева голаћа који ноћу обрсте повртњаке или траве зване супер коров који се шири попут пожара, а коју ни овце неће да једу, се везује директно за последице запрашивања радиолошко-хемијско-биолошком методом из авиона.

Постоји основана сумња да наведени злочин спроводе авиони Војске Србије са домаћим пилотима по налогу страног окупатора, јер се на сателитском снимку може видети Београд као полазна и завршна дестинација авиона који је премрежио Србију својом путањом. То би била посебно отежавајућа околност издаје народа и државе, која се никад не би могла опростити издајницима.

Србија је од вековних непријатеља осуђена и одређена за брисање са лица земље, а спроводи се чињењем и нечињењем појединаца и државних органа наведених у примаоцима Отвореног писма, а становништво осуђено на биолошки нестанак.

Одговорност за изнету оцену о издаји народа и државе наведеном методом агресије на Републику Србију и побројаним последицама сносе исти појединци и државни органи наведени у наслову као примаоци Отвореног писма, а за истинитост изнетих навода, потписник Отвореног писма.

Ја, Никола Алексић, слободан грађанин Републике Србије, дужан сам да упозорим државне функционере и државне органе наведене у наслову Отвореног писма, да је описана издаја народа и државе најтеже кривично дело у свакој држави на свету. На такву издају народа и државе нико нема право, нити да под било каквим изговором правда издају народа и државе. Свесно непредузимање тражених и потребних корака заснованих на Уставу РС и наведеним законима у циљу спречавања наведене агресије и описаних последица, убудуће ће бити сматрано злочиначким удруживањем ради издаје националних интереса и злочина геноцида према сопственом народу.

Наведено најтеже кривично дело никада не застарева, нити се за издају описаних размера може тражити опроштај пред својим народом из било ког разлога, јер се издаја тих размера никада не може опростити.

На основу изнетог, ја, Никола Алексић, слободан грађанин Републике Србије, јавно позивам именоване појединце и државне органе наведене у наслову Отвореног писма, да се дозову памети или да одоле уцени због својих криминалних дела због чега су приморани да врше издају народа и државе, без обзира на последице. Захтевам да коначно зауставе умирање становништва и нестајање Србије са географске карте света на основу својих уставних и законских дужности, или ће бити суочени са последицама сопствене издаје народа и државе.

Рок за испуњење наведеног захтева је петак, 27. септембар 2013.године, дан пре одржавања Параде срама на основу захтева болесне Европе да Србија слави болест и настраност, уместо традиционалних вредности српске породице и друштва у целини.

Уколико се до наведеног датума не испуне тражени захтеви од државних функционера и именованих државних органа и институција, позивам народ Србије у суботу, 28. септембра 2013. године на општенародни бунт, генерални штрајк и грађанску непослушност до испуњења испостављеног захтева за право на живот и опстанак.

Почетак народног бунта је одређен на локацији испред Народне скупштине у Београду са почетком у 12.00 часова са трајањем до испуњења тражених услова или смрти подносиоца захтева.

Спречавање наведеног општенародног бунта може да се учини само хапшењем председника Србије и врховног команданта, народних посланика, Владе и Генералштаба Војске Србије са трупним командантима и предаје власти народу путем Владе националног спаса.

Позивам Војску Србије и полицију да изврше своју уставну и законску дужност. Своју заклетву на верност су положили народу Србије над Уставом Србије, а не пред страначким лидерима издајничког режима (позиције и опозиције) и њиховим менторима из Брисела.

Народ нико није победио, свим издајницима ће бити суђено данас или сутра, са потписником Отвореног писма на челу Владе националног спаса или неког другог кога народ Србије, Војска и полиција прихвате као вођу општенародног бунта и препорода Србије, али подсећам да ником свећа до зоре није горела.

Зато, због свега изнетог, позивам народне посланике у Народној скупштини да смене председника Републике Србије и врховног команданта Војске Србије на основу својих законских овлашћења због издаје националних интереса народа и државе.

Захтевам од народних посланика да задуже Владу Србије да преузме ингеренције председника Србије, да изда наредбу Генералштабу Војске Србије за одбрану територије Србије од свакодневне агресије непријатеља (или домаћих издајника) и заустави геноцид над становништвом Србије.

Уколико се Народна скупштина не одазове на овај поднети захтев, позивам Владу Србије да задужи министарство одбране да изврши уставне и законске дужности издавањем наредбе Генералштабу Војске Србије ради спречавања даљег вршења геноцида, одбране живота становништва Србије, територијалне целовитости Републике Србије и хапшења издајника народа и државе.

Ако се и Народна скупштина и Влада Стрбије оглуше о Устав Републике Србије, позивам Генералштаб Војске Србије да изврши своју уставну и законску обавезу проглашењем ратног стања и заустављања агресије на Србију, да ухапсе народне посланике и Владу као осведочене издајнике народа и државе и преда власт народу преко Владе националног спаса.

По командној хијерархији, ако се и Генералштаб Војске Србије оглуши о своје уставне и законске дужности као и 1991. године, позивам трупне команданте да прекину ланац издаје и издају наредбу бојеве готовости својих јединица и нареде покрет на Београд против издајника народа и државе, а у циљу одбране Устава, суверенитета и територијалне целовитости Републике Србије.

На крају командне одговорности, позивам народ Србије као врховног судију, Војску Србије и полицију да одбране Устав РС, да ухапсе наведене издајнике због кривичног дела злочиначког удруживања ради извршења кривичног дела геноцида над сопственим народом и издаје националних интереса народа и Републике Србије.

Остварење наведеног Захтева је једини спас за народ и државу Србију. Уколико се нико од наведених државних функционера и државних органа не одазове позиву за поштовање Устава РС и Закона о одбрани, Србија је осуђена на нестајање, АЛИ ОДГОВОРНОСТ ЗА ТО СНОСИЋЕ НАРОД СРБИЈЕ ЗБОГ ТОЛЕРИСАЊА ИЗДАЈЕ, А НЕ НАВЕДЕНИ ИЗДАЈНИЦИ НАРОДА И ДРЖАВЕ.

19. јун 2013. | Никола Алексић