Пјесницима који додирују љубав!

Поводом Дана заљубљених, Клуб умјетничких душа расписује јавни XIV Међународни књижевни конкурс љубавне поезије “Пјесма над пјесмама“ на тему “Сјећање на

љубав“.

Пјесме на тему конкурса примају се до 01. фебруара 2015. год.

Конкурс се расписује за следеће старосне категорије.

Пјесма над пјесмама – по позиву

Сазреле пјеснике љубавног пјесништва

Путем јавног конкурса

    Прво, друго и треће награђена пјесма.
    Најљепши љубавни сонет и циклус сонета. Најљепша, најискренија, најемотивнија, најосјећајнија, најинтимнија, најсензуалнија, најоригиналнија, најнеобичнија, најтужнија, најзаводљивија, најромантичнија, и најљепша пјесма о нади на тему конкурса.
    Награда за љубавно поетско стваралаштво.
    Најужи избор.

За младе наде љубавног пјесништва

    Пјесма у цвату (пјесма над пјесмама за младе); Прво, друго и треће награђена пјесма. Најоригиналнија, најтужнија, најзаводљивија и најљепша љубавна пјесма. Најужи избор.

За младе свице љубавне поезије

    Свици љубави (пјесма над пјесмама за најмлађе); Најискренија пјесма; Прво, друго и треће награђена пјесма. Најљепша, најискренија, најоригиналнија и најтужнија љубавна пјесма. Најужи избор.
    Промоција награђених пјесама, 13.02.2015. год. у скупштинској сали општине Мркоњић Град са почетком у 19:00 часова. За све учеснике обезбијеђене су пригодне награде.

    Пјесме искључиво слати елетронском поштом на e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (исто под шифром) гдје пјесму означите са шифром, а на крају пјесме или пјесама (максимално 5 пјесама ) адресу (град, улица), пуно име и презиме.

    Пјесме послате поштом (пјесме треба означити шифром) на адресу:

Клуб умјетничких душа, Милана Будимира 140, 70260 Mркоњић Град, РС, БиХ

Контакт телефон: ++387 65 927 459

Напомена:

Пјесме које аутор пошаље на конкурс не подлијежу заштити ауторских права тј. аутор не може тражити новчану накнаду за њихово публиковање, тако да се могу једино објавити у Зборнику пјесама које Клуб умјетничких душа објављује на крају конкурса.

Предсједник Клуба умјетничких душа

Слободан Ћоћкало

Предсједник Жирија

Радмило В. Радовановић