Uvedite vinjete, zaboga! Da sam turista dvaput bih razmislio da li bih došao, odbrusio je komentarišući kilometarsku kolonu na putu.
BEOGRAD - Video na Jutjubu na kojem mladi Beograđanin komentariše gužvu na naplatnoj rampi u Hrvatskoj postao je pravi balkanski viralni hit!

Rečiti Beograđanin koji živi u Zagrebu izgubio je strpljenje na naplatnoj rampi kod Lučkog, naselja na izlazu iz Zagreba.

Njega je, naime, reporterka HRT upitala da li je gužva na auto-putu na šta joj je on odbrusio: "A šta mislite? Nije gužva, nego je katastrofa. Uvedite vinjete, na šta ovo liči, kakvo je ovo iživljavanje".

Na pitanje da li je namerno izabrao petak da baš ne bi upao u gužvu pa se "zeznuo", mladić je odgovorio: "Petkom se čovek uvek zezne kad ide, zar ne? Svaki petak izuzetak? Stay out of the highway on Fridays. Šta je ovo, Mad Max? Seriously?"

"Da sam turista dvaput bih razmislio da li bih došao", rekao je na kraju i posle sekund-dva obratio se i voditeljki: Šta se kuvate, gde vam je san protekšn (sun protection)? Gde su vam kapice?... i postao viralni hit!