Вечерас је Млад Месец, што значи да је у питању сјајан период за остваривање свих снова везаних за новог дечка/девојку, нови посао или неко путовање. Све што је потребно јесте да дубоко и искрено пожелите то што највише хоћете и испоштујете ритуал до 21 сат.

Идемо, корак по корак:

I корак: Седите негде где је тихо како бисте могли да се фокусирате. Одлучите о 10 најважнијих жељаи потом их гласно прочитајте једну по једну.

Онда, ово је важан део процеса, замислите да вам се свака од њих испунила и како бисте се тада осећали. Замислите радост која би вас тада обузела.

Дајте себи времена да уживате у сваком тренутку и претварајте се да је све постало стварност.

II корак: Потом нацртајте све што желите. Што више енергије уложите у процес, то ће резултати бити бољи. Овај део ће вам помоћи да визуализујете испуњење ваших снова и постарати се да је то нешто што заиста желите.

III корак: Са сваком сликом одређене жеље замислите позитивну афирмацију којом ћете је подржати и запишите је. Рецимо, можете да напишете “Ја сам заљубљен/на” ако желите да љубав. Овај део никако немојте прескакати јер је веома важан.

IV корак: Размислите о свакој жељи и начину на који намеравате да је остварите.Примера ради, ако желите нов посао, ваш први корак би требало да буде повезивање са људима или праћење огласа за посао. Ако желите да пронађете партнера, требало би да се придружите неком сајту за упознавање или да почнете више да излазите и упознајете људе.

Не можете да се ослоните само на Месец и зато је важно да одредите своје намере и начин на који ћете постићи одређени циљ.

V корак: Када завршите са процесом призивања жеља, проведите мало времена у медитацији или само у тихом размишљању о вашим циљевима.

Можда ће вам се све ово учинити помало чудним, али научно је доказано да медитација смањује нервозу, а седење у тишини ће мозгу дати неколико минута да се ослободи непотребних мисли и направи простор за вашу жељу.

Како се буде ближио следеци млади Месец, погледајте листу од прошлог месеца и проверите која се жеља испунила. Погледајте направљени списак и свакој жељи дајте оцену од 1 до 100 базирану на томе колике су шансе да се испуни.

Будите искрени према себи. Проценат који доделите свакој жељи одређује шансу за њено остваривање.

Посебну пажњу посветите жељама којима сте доделили оцену вишу од 50 и које су полако почеле да се остварују и захвалите се срећним звездама што брину о вама.

Извор: happytv