Не ради се више само о томе да је НАТО окупирао део државне територије и у садејству са терористима отворио ратна дејства против српског становништва на АП КиМ, већ су и мигранти заузели поједине пограничне области на северо-западном потезу ка ЕУ.

Капитални државно-народни ресурси, вода, ораница, рудно богатство, банкарски систем и ЕПС, предају се у руке непријатеља. Срушен је Уставни поредак, а правосуђе и министарства силе отети су од народа и предати окупатору. Пета колона цинкари патриотске снаге на северу АП КиМ, а шеста колона хапси све који идентификују издајнике. Кренуо је фронтални и свеобухватни непријатељски напад на Србију, споља и изнутра.


Отворен је и потпуно нови фронт – климатско/метеоролошки/ биохемијски рат. ХААРП у садејству са аеросолним ваздушним запрашивањем, осим тровања, доноси изненадне и катастрофалне временске непогоде. Штета коју ове непогоде изазивају неупоредиво је већа од штете коју је произвео „Милосрдни анђео“. Електромагнетски ХААРП таласи не могу чинити максималну штету уколико атмосфера изнад циљане територије није адекватно „припремљена“, т.ј. запрашена металима и другим нано аеросолима из авиона у прелету.

Писац овог текста и проф. др Душко Кузовић, 28.10.2022. Влади Републике Србије, Министарству одбране и Министарству здравља, поднели су писани Захтев да у складу са Законом о одбрани Републике Србије, члан 39, формира посебне војно-полицијске снаге за извршавање заједничких задатака на спровођењу Закона, као и ангажовање свих расположивих људских и материјалних ресурса Војске Србије и других снага одбране на заштити безбедности државе и грађана сходно члану 2 Закона, те моментално увођење мера ваздушног осматрања и обавештавања сходно члану 21, став 1 Закона, уз организовану контролу и заштиту ваздушног простора над Републиком Србијом из члана 21, став 2, Закона.

Такође, у складу са Законом о ваздушном саобраћају, члан 19а и члан 20, захтевали смо од Владе да Директорату за цивилно ваздухопловство Републике Србије, одмах наложи доношење безбедносне наредбе о забрани прелета ваздушног простора Републике Србије свим ваздухопловима који носе системе за распршивање аеросолима, а да моментално приземљи оне који се о наредбу оглуше.

Наравно, Влада и Министарство одбране одиграли су шабачки пинг-понг, т.ј. обавестили једне друге о нашем захтеву и ништа конкретно нису предузели, док се Министарство здравља није удостојило ни одговора.

Стручњаци Машинског факултета у Београду још су 2019. промовисали књигу „Хемијски трагови, ХААРП и потпуна доминација на планети Земљи“, а ових дана наставили на ту тему. Rецензент књиге, проф. др Момчило Милиновић са Катедре Машинског факултета за системе наоружања, јасно је навео да би систем ХААРП функционисао јоносфера и други делови Земљине атмосфере морају бити засипани тонама високопроводних честица званих „кемтрејлс“. „Онда је уочено да на тај начин могуће утицати на временске прилике или ширити болести и рођена су нова оружја“.

А Владимир Давидовић, уредник издања и помоћник српског министра правде, рекао је: „ХААРП је заиста гранична област у којој примена једне технологије улази у друштвену проблематику, јер њоме могу да се остваре политички и војни циљеви. Класични оружани сукоби још постоје као манифестација, али их је ова технологија, опаснија од нуклеарних силоса, превазишла. Застрашујућа је сама идеја о такозваном нелеталном, несмртоносном оружју којим неко може да утиче на временске прилике тако да изазове уништење усева, масовну глад и као последицу друштвене и политичке потресе“. Тренутно је идентификовано 47 ХААРП постројења на планети. А колико их је неидентификовано?

Јавност је са посебном забринутошћу приметила да је на сајту weather.com, у радарском сегменту, у време трајања супер олује над Србијом, било могуће видети жестоку таласну аномалију која је долазила са Јастрепца! Шта знамо о томе?

Да „теорија завере“ уопште није теорија већ наша горка стварност, показао је декласификовани документ америчког ратног ваздухопловства и НАСА-е, из далеке 1996. „Временске прилике у служби силе – поседовање времена у 2025.“ (Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025.). Детаљан опис мера и радњи за разарање држава и уништење њиховог становништва путем вештачког изазивања временских (не)прилика. Кога интересује, нека иде на доњи линк, а посебно нека обрати пажњу на страну бр. 11 – све ће му бити јасно!!

https://apps.dtic.mil/sti/ pdfs/ADA333462.pdf

Да закључимо – „суперћелијске олује“ и разарање које доносе, нису никакав природни феномен и немају везе са „климатским променама“. То је људска творевина којом нас тероришу творци „новог светског поретка“, прецизније Светски економски форум и портпарол Шваб. Наравно и цела армија њихових војника, који су се добро угнездили и у нашу државу. ХААРП и олује не би могле да постигну ефекат који имају, да није перманентног и интезивног запрашивања аеросолима. На удару су највеће европске житнице као и производња хране у Славонији и Србији. Циљ запрашивања је увести глад и смањити број становника на Балкану.

Решења?

Сваки грађанин има право на нужну одбрану, те обавезу одбране Уставног поретка и територијалне целовитости.

    Народ који протествује усмерити ка активностима које ће довести до грађанског хапшења свих који урушавају Устав и законе Србије;
    Распустити Владу и формирати Прелазну Владу стручњака;
    Прелазна Влада стручњака треба Војску Србије да приведе Закону о одбрани и одбрани небо од убица и тровача;
    Одмах иступити из свих споразума који НАТО снагама омогућавају слободан прелет и пролаз преко и кроз Србију;
    Прогласити окупацију дела територије;
    Поднети захтев за приступ Бриксу;
    Зауставити разоружавање становништва и вратити лично наоружање;
    Увести хитну војну обавезу у трајању од шест месеци;
    Оспособити склоништа у Србији и спречити приватизацију „ЈП склоништа“;
    Спречити приватизацију ЕПС-а;
    Зауставити сваку даљу приватизацију кључних државно-народних ресурса – воде, оранице, рудног богатства, уз повратак истих у државно-народни посед;
    Увести нулту толеранцију на прилив емигрантске армије Џихада и подизање заштите по угледу на ЕУ сценарио из Мађарске и Хрватске;
    Одмах сторнирати допуне Закона о странцима и Закона о држављанству;

Окупатору и њиховим слугама мора се пружити одлучан отпор, а Уставни поредак одбранити. Заштита становништва и велики ресет Србије на народна подешавања мора постати приоритет Прелазне Владе стручњака, у противном – уништиће нас.

Проф. Давор Калајжић