- „Четници 1848” обавештавају јавност и наше грађане са Косова и Метохије, Албанце, да ће од 1.јануара 2024.године организовати дежурства својих чланова припадника 'четничких тројки' на пумпама и одмаралиштима дуж аутопутева у Србији и скидати регистарске таблице лажне државе Косово са возила.

Не признајемо одлуку Владе Србије да се од 1.јануара дозволи возилима са таблицама лажне државе Косово да се слободно крећу Србијом, јер она представља кршење Устава ове земље. У Уставу Србије јасно стоји да је Косово и Метохија саставни и неотуђиви део Србије, а овом одлуком Влада Србије највиши правни акт наше земље баца под ноге и крши. Због тога смо ми четници принуђени да сами штитимо Устав Србије као небројено пута у нашој историји – изјавио је председник организације „Четници 1848”, Владимир Косанић.

– Позивамо и друга четничка удружења да организују сличне патроле и љубазно замоле наше суграђане Албанце са Косова и Метохије, да сами скину таблице лажне државе, јер са њима вређају српски народ и државу Србију чије путеве користе, кршећи њен устав и законе, а ако сами то не ураде, онда да их доведу познанију права. Слобода или смрт! С вером у Бога, за Краља и отаџбину! – закључио је Косанић.

 



Извор: Србин.инфо