Soroš će nastaviti da olakšava dalji dolazak stotina hiljada, uglavnom muslimanskih migranata sa Bliskog Istoka, Afrike i Azije u Evropu

Džordž Soroš ima spisak koji uvek pažljivo proverava. To je spisak tačaka na kojima će skoncentrisati sredstva i napore svojih nevladinih odganizacija povezanih sa obavašetajnim agencijama. Iako podržava planove CIA-e, Soroš uvek uspeva da maksimalno ostvari profit od haotične situacije koje izazivaju on i njegovi

inženjeri.

1. Soroš će nastaviti da olakšava dalji dolazak stotina hiljada, uglavnom muslimanskih migranata sa Bliskog Istoka, Afrike i Azije u Evropu. Na njegovom dnevnom redu jedan od prioriteta je politička i granična destabilizacija Evrope i drakonske mere bezbednosti koje  su zbog toga preduzele zemlje Evropske unije.

2. Soroš će stajati iza pokušaja obojene revolucije u Republici Srpskoj i samoj Republici Srbiji. Predsednik RS Milorad Dodik preti da će proglasiti nezavisnost od BiH i pridružiti se Srbiji. Dodik ima podršku Vlade Srbije i ruskog predsednika Vladimira Putina. Soroš je odlučio da ukloni sve prepreke i da zbaci vladu Srbije u Beogradu i vladu Republike Srpske u Banjaluci, i na taj način dovede na vlast kompatibilne i anti-ruske u obe republike.
3. Soroš će upotrebiti svoje resurse na Haitiju kako bi se osiguralo da favorit banana korporacija Juvenel Moasi dobije drugi krug predsedničkih izbora

4. Sorošev Fond za otvoreno društvo i druge NVO će nastaviti da podržavaju neuspelu vladu u Ukrajini. Soroš će posebno podupreti premijera Arsenija Jacenjuka, ministarku finansija Nataliju Jaresko i regionalnog guvernera Odese Mihaila Sakašvilija, bivšeg predsednika Gruzije koji je sada traženi kriminalac od strane vlade u Tbilisiju. Soroš će nastaviti da se brine da ukrajinske regularne i neregularne vojne snage i dalje izazivaju granične probleme za ruske autonomne republike Lugansk i Donjeck na istoku.

5. Soroš će pritisnuti Narodnu skupštinu Venecuele koju sada kontroliše opozicija da ukine diplomatsko priznanje Abhazije i Južne Osetije, dve republike koje su se odvojile od Gruzije.

6. Soroševi operativci u Kini će nastaviti da izazivaju političke probleme za Pekingu u posebnim administrativnim regionima Hong Konga i Makaoa, uz povećane ulične demonstracije. Soroš će takođe pojačati svoju finansijsku i političku podršku za secesioniste na Tibetu, Sinđangu-ujgurskoj Autonomnoj Republici), i Unutrašnjoj Mongoliji.
7. Uz novog desničarskog predsednika Argentine i novu desničarsku Narodnu skupštinu Venecuele, Soroš će mobilisati svoje latinoameričke izvore da natera na ostavku predsednicu Brazila Dilmu Rusef zbog njene posvećenost savezu BRIKS

8. Drugi BRIKS lider koji treba da se oseća ogruženim  zbog Soroša je Jakob Zuma, predsednik Južne Afrike. Cilj Soroša je da uništi BRIKS ostavljajući u savezu samo Kinu i Rusiju.

9. Na predsedničkim izborima u SAD, ko god bio republikanski predsednički kandidat, Soroš će raditi protiv njega i svim sredstvima podržati svoju ličnu prijateljicu Hilari Klinton.

10. Na predsedničkim izborima u različitim zemljama zakazanim za 2016., Sorošove snage će najviše podržavati antihrišćanske i promuslimanske predsedničke kandidate. Podržaće sve antiputinove kandidata na izborima za Državnu Dumu Rusije, Sakašvilijeve kandidate na gruzijskim parlamentarnim izborima; pro/NATO-a stranke na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori; i pro-EU i NATO stranke na rumunskim parlamentarnim izborima.

(Infowars) preveo M. Đorđević