Опкољени мигранти, бачени на земљу, руке на глави, укрштене ноге - сцена је јучерашњег хапшења преко 1.000 миграната, након крвавог обрачуна и пуцњаве у Хоргошу.

Write comment (0 Comments)

Решавање проблема српских регистарских таблица на Косову и Метохији кренуло је уз велику халабуку Александра Вучића. Она се огледа у театралном напуштању сепаратистичких институција самопроглашене републике Косово до бројних натписа и транспарената којима је преплављен север Косова и Метохије. Ти транспаренти су имали поруке у стилу „Северна бригада“, „Ту смо“, „Само вас чекамо“, „Нема предаје, КМ регистрација остаје“.

Write comment (0 Comments)

Грађански Покрет уједињених фантома (ПУФ) саопштио је данас да је велики скандал када особа оптужена за тешка кривична дела, као што је Вељко Беливук, каже да је радила за државу, и да "озбиљно друштво не би преко таквог скандала прешло као да је то само још једна од многих афера".

Write comment (0 Comments)

У центру Крагујевца испред зграде Енергетике народ је одржао протест и исказао бес због хладних станова повезаних на централно грејање, које уредно плаћају током целе године да би их грејали од 15. октобра до 15 априла.

Write comment (0 Comments)

 

Igor Adamović: Prvi sa desne strane

   Protivno mojoj volji i neovlašćenim nastojanjem da mi se »približi«, Igor Adamović, član pokreta Dveri,  koristeći sredstva komunikacije kao i aplikacije za slanje poruka putem društvene mreže (Facebook), je svojim ponašanjem, a naročito tekstom poruke koju mi je poslao, poremetio moj ustaljeni penzionerski način života izazivajući strah, uznemirenost i teskobu, zbog koje je moje kretanje ograničeno ili svedeno na nužne izlaske i uz potpuni oprez.

Write comment (0 Comments)