Текст је у целини (оригинал) преузет са сајта https://serb1389.wordpress.com.
Како се овај пробисвијет и самохвалилац Петар Милатовић, бјелосвјетски мутикаша, Срба широм земљиног шара, бескућник и даље експонира, дужни смо и објавити, број потјернице коју је тадашњи ССУП Југославије расписао за њим, због кривичног дјела силовања сестре од тетке Тање Р. ( 18), улица Бокешка 25, Подгорица.

Кз.бр. 177/ 21/ 3 / 83 (ово силеџија Милатовић покушава да преименује и да се представи као жртва „црвеног терора“).

, ОД ОЦА СЛОБОДАНА И МАЈКЕ ДЕСАНКЕ (РОЂЕНЕ РАДУНОВИЋ), РОЂЕН 2.НОВЕМБРА 1949.Г .У СЕЛУ ВЕЛЕТА ,ОПШТИНА ДАНИЛОВГРАД
ПОДИЖЕМ ОПТУЖНИЦУ:

ЗАТО ШТО ЈЕ НА СВИРЕП И ПОДМУКАО НАЧИН, ИЗВРШИО ПРОТИВ ПРИРОДНИ БЛУД НА СВОЈОМ СЕСТРОМ ОД ТЕТКЕ ТАЊОМ Р……… ИЗ ТИТОГРАДА 18 ГОДИНА ,У РАНИМ ВЕЧЕРЊИМ ЧАСОВИМА, ДАНА 12.МАРТА 1983,Г. У УЛИЦИ БОКЕШКОЈ 25,ТИТОГРАД , А КАСНИЈЕ ТУПИМ ПРЕДМЕТОМ, ИСТУ ПОКУШАО, ЛИШИТИ ЖИВОТА ,ЗАДАЈУЋИ ЈОЈ УДАРЦЕ У ПРЕДЈЕЛУ ПОТИЊАЧНОГ И СЉЕПОЧНОГ ДИЈЕЛА ГЛАВЕ, НАНОСЕЋИ ЈОЈ ТЕШКЕ И ПО ЖИВОТ ОПАСНЕ, ТЈЕЛЕСНЕ ПОВРЕДЕ, У ВЕЗИ ЧЛАНА 204 ст.1,2,3 у вези са ставом 1 ,ст.4,5 у вези са ставом 1 и   у вези са ст 1 ,ЧЛАНА 208 ,став 2 у вези 1 и 2 ,Члана 249 .ст 1, 2,3,4 у вези става 4 и става 2 и 4 .ТЕ ЧЛАНА 151.КЗЦГ ст 1,2,3 ,4 у вези става 1 и 2 .КАКО ЈЕ ЗА ПОМЕНУТА КРИВИЧНА ДЈЕЛА ЈЕ ПРЕДВИЂЕНА КАЗНА ЗАТВОРА ОД 5 ДО 20 ГОДИНА, С`ТОГА РАСПИСУЈЕМ ПОТЈЕРНИЦУ СА ПРЕДЛОГОМ ДА РЕПУБЛИЧКИ СЕКРЕТАРИЈАТ УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА ЦРНЕ ГОРЕ ДОСТАВИ НАДЛЕЖНОМ САВЕЗНОМ СЕКРЕТАРИЈАТУ ОВУ ОПТУЖНИЦУ, КАО И НАЛАЗ ДЕЖУРНОГ ПАТОЛОГА ПРОФ. ДР. МИХАИЛА КУЛИША, БОЛНИЧКИ ЦЕНТАР „ВУКАШИН МАРКОВИЋ“ -ТИТОГРАД , БР 990/ 204 /83 БР.Б.П 12  , ТЕ ЗА ПОМЕМУТИМ РАСПИШЕ САВЕЗНУ ЦЕНТРАЛНУ ПОТЈЕРНИЦУ.

ПОТПИС :
ИСТРАЖНИ СУДИЈА ОКРУЖНОГ СУДА У ТИТОГРАДУ
БРАНКО САВКОВИЋ С.Р .

Ако је ово начин да се човјек бори, против комунизма и титоизма, позивајући се на „Светосавље „,уједно користећи услуге црногорске и југословенске Удбе, које су га спасиле од линча његових ујака: Груја Радуновића, Кике Радуновића, Гојка А.Радуновића и још многих других поштених подгоричких грађана, онда ћемо се одмах сви и безусловно, уписати у Комунистичку партију.
Тврди овај биједник, ово безумно блебетало и освједочени шпијун њемачке обавјештајне службе БНД- а, који у својим схизо-параноидним епизодама халуцинира, како нико осим њега, не вриједи ништа, од Срба у Црној Гори. Петар Милатовић је само је  потписао књигу „Комесари у Мантијама “ гдје на најцрњи начин напада Патријархе: Германа и  Павла ,Митрополита Амфилохија, Епископе: Атанасија и Артемија и још много других Црквених великодостојника. Књигу „Комесари у мантијама “ која је промовисана на Франкфуртском сајму књига 2010. г, писао је лично имагинарни судски вјештак Хашког трубинала Овершал (познат по оној опасци Војислава Шешеља: Када ћете докторирати“, по налогу замјеника директора Њемачке обавјештајне службе БНД-а Катарине Цвинг, која је уједно у уредник у „угледној “ издавачкој кући Гете. Та „угледна “ издавачка кућа Гете ,Српском народу је направила „толико добра“, колико и сам  Адолф Хитлер. Петар Милатовић -Усташки, не зна њемачки језик , па су нам наши извори из Српског Велепосланства у Бечу , послали све неопходне документе о овој скаредној Богохулној књизи “ Комесари у мантијама “, која обилује Антицрквеном и Антисрпском пропагандом .
 
Није на одмет напоменути да је Милатовић више пута био суђен од стране Њемачког и Аустријског правосуђа, јер је за поједине акције, уперене против Српскога народа, узео позамашне своте новца, а исти  је потрошио на саморекламерство и штампање својих сликовница са којима се спрдају, сви словесни људи, на овом Свијету. Дакле некада успјешан блањар, са добрим занатом, преко ноћи је ријешио да постане дисидент, на мало необичан начин; силовањем рођене сестре од тетке. Све је то Доланчево-кековићевска Удба, искористила  и дефинитивно врбовала Петра Милатовића -Усташког, као свога питомца. Петар Милатовић -Усташки, сада, када је остао без пријатеља, кумова и другара, омета из Беча, своје братанце синове Јагоша Милатовића, да било шта раде на имању -својој дједовини о чему нам је писао Јагошев син Бато, који наглашава и следеће: „Моме лудом стрицу Петру ближи је проклетник Мираш Дедејић ,него своја крв “ .„У његовом стану у Бечу сада се сакупља олош везана за Црногорски квази-цркву , а са друге стране Петар луди , глуми Србина „.
Обећавамо Петру Милатовићу -Усташком (како га од милоште називају Срби на Петом Континенту) да ће пред Београдским вишим судом   ,а не ad hoc Судом, имати правично суђење, у вези његовог силовања, сада већ покојне сестре од тетке Тање Р. Парвично ће му бити суђено и због Његове тајне сарадње са Хашким казаматлијама  и „експертом“ Овершалом и хашким истражитељима којима је у детаље пренио, све што је знао о било ком Србину. Луди и лукави Перица (ваљда му је дијагноза схизофренија), једина олакшавајућа околност, објављивањем књиге о „хашким мукама Војислава Шешеља и осталих Хашких сужања “ на перфидан начин, покушао је да прикрије своје ужасно и сатанистичко дјеловање, против Српског народа и СПЦ и надасве против својег кума Проф. Др. Војислава Шешеља, који је растурио тај Анисрпски квази-суд. Мораће овај отпад  у људском облику да докаже и шпијунско - обавјештајни рад :Драгомирa Бећировић, Душкa Јолићa, Донкa Ракочевића, Борa Бешовићa, Славишe Ђорђевића, Чедомирa Прелевићa, Николe Ивановићa,Емилa Лабудовић,Новице Ђурића, Добрила Дедејића, Горана Даниловића, Илије Лакушића, Момчила -Мома Вуксановића, Данила Вуксановића, Гојка Раичевића, Млађена Мићовића, проф.др Божидара Бојовића, Николе Марковића, Славице Јовановић, Младена Милутиновића, Симона Ђуретића, Николе Минића, Радана Николића, Наде Лазаревић-Јововић и стотина других српских родољуба и патриота, као и да нам расвијетли убиство оснивача и Главног и одговорног уредника Дневног Листа „Дан “ Душка Јовановића од стране „војно-обавештајних “ структура , а  исте тврдње ,гле чуда ,чули смо  и од Милатовићевог шефа ,Мила Ђукановића и његовог шефа Владимира Кековића као и њиховог брата по идеји Јеврема Брковића. Дакле ,правично и фер суђење, пред Београдским судским вијећем за заштиту Српског народа. Такође, поменути Милатовић, мораће да се брани и одбрани, од доказа сарадње са Хашким Антисрпским казаматом. На крају мораће и судијама да објелодани, ко му је дојављивао лажи о наводним крађама новца из Цркве Светог Георгија (испод Горице ) , лажним представљањима,  лажним дипломама, сарадњи са Удбом поједниних људи, наводног каменовања и истјеривања појединих чланова Епархијског управног одбора  из Цркве, као и многе друге, важне и мање важне ствари, везане како за СПЦ у Црној Гори, тако и за Србе у Црној Гори . Дакле Петар Милатовић -Усташки, имаће шансу да, се очи у очи , сретне  са својим партијском колегама: Сафетом Калићем и Насером Кељмендијем и објасни јавно гдје се налазио у ноћи 21.маја 2006 .г  . Све у интересу правде . До тада Петар Милатовић -Усташки , по устаљеној навици, неће излазити из своје штале, с’ правом се непрестано плашећи и параноишући , прије свега од своје фамилије Милатовић (коју је обрукао) , као и од своје ујчевине угледне фамилије  Радуновића, из Подгорице. Дакле , мораће Перица , да каже ко су му налогодавци и подстрекачи . Петар Милатовић – Усташки , име које је црним словима уписано у историју Срба .

Нико Крупно ка `Перо не лаже
септембар 22, 2015 serb1389 38 коментара