АРАНЂЕЛОВАЦ – Лудило у којем живимо из дана у дан доживљава своју кулминацију.

Овога пута током ноћи је каменована кућа нашег суграђанина Владете Коларевића, чувеног писца, песника, истраживача и човека каквог наш град није имао у својој историји.

Владета Коларевић ја нападнт након изношења сопственог мишљења на прес конференцији ГГ Прави пут и емитовања на РТВ Сунце, а која је говорила о више темма, од приче о локалној власти, МЗ Брезовац, експлоатацији планине Венчац и похлепним инвеститорима…

Посебна пажња је посвећена институцијама које не раде свој посао, затирању села, школе…

Због свега што је на конференцији изречено Владети Коларевићу је КАМЕНОВАНА КУЋА!
Шта је и коме Владета Колеревић скривио осим што се бори за своје село, свој град и против оних који би зарад профита уништили и прекопали и читав Аранђеловац.

Напад на Владету Коларевића је напад на све нас и као грађани Аранђеловца морамо овом великом човеку пружити сваку подршку!

Ар Инфо


КО ЈЕ ВЛАДЕТА КОЛАРЕВИЋ

Публициста и истраживач Владета Коларевић из Брезовца код Аранђеловца добитник награде ”Миле Недељковић” за најбољу књигу у области савремене фолклористике.
Коларевић је награду добио за књигу „Усмена небишина“ (Карађорђе и његови устаници у народном предању и архивској грађи), у издању Задужбинског друштва ”Први српски устанак” из Орашца. О награди је одлучивао жири у саставу проф. др Ненад Љубинковић (председник жирија), Јасна Бјеладиновић Јергић, др Јелена Јовановић, др Бранко Златковић и др Смиљана Ђорђевић Белић.