Ako niste sigurni da li je samo pristojan ili se zapravo loži na vas, pročitajte tekst i provalite ga!

Pitanje za milion dolara – da li je tip kog upravo gledaš kroz čašu koktela zainteresovan ili slučajno gleda u tvom smeru? Možda već pričate za šankom, ali nisi sigurna gde to sve vodi?

Ponekad je sasvim lako provaliti o čemu se radi, a ponekad apsolutno iscrpljujuće. Ovo su znaci da mu se sviđaš, a ako ih pokazuje više od nekoliko, kreni u napad.

Naginje se prema tebi

Govor tela je važniji od onoga što priča, a ako se naginje prema tebi, nesvesno ti daje do znanja da ti želi biti bliže.

Bulji u tvoje oči

Tip koji je nezainteresovan će lako fiksirati oči na televizor u pozadini ili prolaznike koji će mu zaokupiti pažnju, a onaj koji je zainteresovan će teško dati nečemu da ga dekoncentriše.

Dodiruje te

Ako je zainteresovan, neće izdržati a da te ne dodirne bar jednom. Ako mu uzvratiš, stvar je rešena.

Sluša te

Ne površno, nego stvarno. Ako tip aktivno učestvuje u onom što mu pričaš i ako pamti sitnice koje si mu rekla, definitivno mu se sviđaš.

Smeje se tvojim (lošim) forama

Ako si ispričala neki vic za koji i sama znaš da nije smešan, a on se svejedno od srca smeje – definitivno je zainteresovan. On ne glumi da mu je smešno, stvarno mu je smešno jer mu se sviđaš, pa mu se sviđa i sve što pričaš.

(Telegraf.rs/Index)