Јер не познајући правде Божије и гледајући да своју правду утврде не покоравају се правди Божијој”(Рим.10-3)

Одлука да се уводи полицијски час, забрана кретања, у суботу од 13 часова до понедељка до 5 часова, усмерена је на Православне вернике. То значи да народ, који је свестан да нам једино Бог може помоћи, не може да дође на Свету Литургију.

Сад се види да је крајњи циљ договора екуменисте Иринеја Гавриловића и евроунијате Вучића, затварање храмова и забрана народу да присуствује службама. Покушаји да се са паником од могућности заразе, затим препоруком да народ не долази у храмове и на крају упади полиције у храмове за време служби, нису дали резултате. И тако док пси могу у шетњу, народ не може у Цркву.

Кроз историју многобројне сатанине слуге покушавале су да униште Цркву, рушењем и скрнављењем храмова, затварањем и убијањем верника, али никада се није догодило да се са тим злочином слаже црквени клир. Ето, сведоци смо да оно што нису успели ни комунисти, за време своје крваве диктатуре, успеће екумениста Иринеј, евроунијата Вучић, лезбејка Брнабић и јевреј Кон, да спрече верни народ да иде на Свете Литургије.
”Тешко вама књижевници и фарисеји, лицемјери, што затварате Царство Небеско од људи; јер ви не улазите нити дате да улазе који би хтјели.“ Мт. 23,13

Све ово што нам се данас догађа је директна последица што смо као народ дозволили да СПЦ-ом управљају издајници Бога и рода, екуменисти. Они, не да немају вере него показују и отворену мржњу према онима који је имају. Њихово неверје најбоље потврђује слика са сахране Епископа ваљевског Милутина, који је умро од последице корона вируса како званични извештаји говоре.
Ко су ови са маскама?

Ово је више него довољно добронамерним Србима, а ви сви који и даље верујете екуменистима, слушате их и дајете им подршку или сте заиста наивни, да не употребим неку ружнију реч, или сте једноставно неискрени! Та наивност и неискреност су нас и довеле да  будемо обични робови у колонији званој Србија!

Питам себе, и вас браћо и сестре, да ли ћемо прихватити да пропустимо Васкршњу Литургију?

Уздајући се само у Господа поручујемо сатани и његовим слугама, речима Св. Јустина Ћелијског: ”Гониоци Христа, пребројте се! Данас вас је више него за време незнабожачких царева. Нека вас је милион милиона, ипак је један хришћанин јачи од свију вас, јер Бога у себи носи, јер се Бог из њега бори са вама. А ко ће Бога победити, ко ће хришћанина богоносца победити? Нека се деси и то чудо, да сви пређу у табор Христових гонитеља и да у свету остане само један хришћанин, ипак ће он један однети победу над свима њима, јер је у њему Непобедиви Победник – Господ Христос. Пошљи хиљаду смрти против њега, и он ће их све сатрти. Пошљи легион ђавола, и он ће их све у прах развејати.”

Учинимо што до нас стоји, остало ће Господ дати!

Грешни раб Божији Горан Живковић