Molimo vas da čekate tačno ispred punkta Barič i da budete strpljivi prilikom akcije izvlačenja životinja iz poplavljenog područija jer se očekuje veliki odziv vlasnika. Držimo palčeve i šapice za danas! U koordinaciji sa kriznim štabom u Obrenovcu, danas su od 8 sati na MUP-ovom punktu u

Bariču postavljena dva pick-up vozila Veterinarske inspekcije i Veterine Beograd koja će čekati vlasnike ljubimaca zarobljenih u Obrenovcu.

Da bi vaš ljubimac bio spasen morate da se pojavite sa ključevima od objekta gde se on nalazi, napisanom tačnom adresom i tri primerka pisane izjave u kojoj dajete saglasnost spasiocima da uđu na vaš posed i spasu životinju (sa brojem lične karte ili matičnim brojem),javlja životinje.rs.

Molimo vas da čekate tačno ispred punkta Barič i da budete strpljivi prilikom akcije izvlačenja životinja iz poplavljenog područija jer se očekuje veliki odziv vlasnika. Držimo palčeve i šapice za danas!

Molimo vas da delite i širite vest, ovo nam je šansa da ih spasimo jer su već dugo sami i čekaju!

HITNO: Potrebna hrana za za krupnu i sitnu stoku

062/455-489ebna hrana za krupnu i sitnu stoku koja je spasena iz poplavljenih područija. Hranu možete doneti na Veterinarski fakultet i javiti se na brojeve: 062/455-489 Radomir Savić i 065/300-36-04 Mina Šurlina.

Molimo vas da hranu donesete što pre, jer su životinje spašene iz poplava izgladnele i potrebno je hranu dostaviti u krizni štab Obrenovca koliko sutra, da bi životinje preživele. U Obrenovcu se trenutno nalaze konji, krave, živina, svinje i ovce kojima je pomoć neophodna.

Hrana koja je neophodna: koncentrati, mineralne komponente, kukuruz, žitarice i ostala hrana...
Seno se ne donosi na Veterinarski fakultet već se vozi direktno u silose u selo Ratari (sa Šabačke strane) u preduzeće AD Dragan Marković.

Za sve informacije vezane za dopremnanje sena pozvati krizni štab na broj telefona 011/361-90-22.

Molimo vas širite i delite informacije, zaista smo potrebni tim životinjama!

(Životinje.rs)