Александар Вучић и глобалистички ЛГБТ тирани које заступа појачавају хајку на владику банатског Никанора и СПЦ.

Епископа који је прошле недеље проклео Ану Брнабић и геј параду ће саслушавати полиција, па ће тако Вучић и по овој ставци да стане уз раме усташама и Јосипу Брозу!

Биће велика срамота ако и овај скандал прећути патријарх Порфирије. Шта је следеће: да се „јашу попови“ или да се спале у цркви, по старом комунистичком обичају? Сабор СПЦ мора да реагује.

Из Вишег јавног тужилаштва у Панчеву су рекли за Н1 да поступају по кривичној пријави коју је организације „Да се зна“ поднела против банатског епископа Никанора, због „претњи, увреда и клетви, које је упутио на рачун ЛГБТ популације“.

Содомити, су се мало заиграли, јер клетва никако не може да буде кривично дело. С друге стране, УСАИД држи судство, тужилаштво и медије у Србији, па је сваки прогон изводљив. Наравно, уз Вучићев благослов.

„Више јавно тужилаштво у Панчеву поступа по кривичној пријави организације ‘Да се зна’, поднесену против Вељка Богуновића (Епископа банатског Никанора) због кривичног дела расна и друга дискриминација. Тужилаштво је поднело захтев за прикупљање потребних обавештења Министарству унутрашњих послова у циљу утврђивања пријављеног догађаја као и других чињеница значајних за даље поступање по кривичној пријави“, одговорило је Тужилаштво за Н1.

Дакле, народ ће морати да се брани свим средствима. Када неко суспендује државу, правила престају да важе. Имамо право на самоодбрану.