Александар Вучић је као терориста Јашари, који је спреман да потури и свог сина само да би себе спасао. Измишља да неко хоће да му убије Данила, а заправо би он жртвовао и народ и земљу, па и људе око себе само да остане на власти.

Овако за „Србин инфо“ говори Мирослав Паровић, лидер Народног слободарског покрета и објашњава позадину хорске режимске „одбране“ Вучићевог сина – Данила.

– Дакле, Вучић ради оно што чак није својствено ни азијским диктаторима који власт остављају својој деци. Вучић и Дачић би, као да смо у Средњем веку, да њихови синови јашу ову земљу наредних 50 година.

У исто време тај Данило није жртва медија или некога ко хоће да га убије, већ је управо жртва свог оца, који потура њега да буде мета критика како би сакрио своју одговорност и како би сакрио то што му Кристофер Хил не да да иде на прославу дана Републике српске. Вучић је олош и понаша се као терориста Јашари.

Такође, диктатор планира да формира војску од 5.000 људи, углавном дилера и криминалаца, којима ће из буџета давати плате по две до три хиљада евра месечно, а које ће користити и у обрачуну за незадовољним народом.

Последњи је моменат да схватимо у каквој смо ситуацији и да ускоро живот у Србији неће бити могућ, не само због екстремног загађења и катастрофалне економске ситуације, већ и због отвореног, до сада незабележеног терора – упозорава Паровић.