Миловану Бркићу, главном и одговорном уреднику магазина "Таблоид" је угрожен живот, постоји бојазан да неће дочекати ни прво рочиште свог суђења.

„Миловану Бркићу, који је и на слободи био шећераш те је због тога примао редовну терапију, је угрожен живот у Централном затвору зато што не може да му се пружи адекватна медицинска помоћ.

Милован је у притвору већ месец и нешто дана што се одразило и на његово здраља.  Здравствено стање му је све горе и горе и због тога што мој клијент због монтираног политичког протеста против њега већ четири дана штрајкује глађу“ – за Србин инфо ексклузивно је рекао адвокат првог човека „Таблоида“, адвокат Стеван Дамјановић.

Он је додао да због тога постоји реална опасност да Бркић не буде жив до 30. јуна када му је заказано прво рочиште.

Како Србин.инфо сазнаје адвокатском тиму Милована Бркића прикључили су се и познати адвокати, народни посланик Владимир Гајић и Иван Нинић.

Подсећамо више јавно тужилаштво у Београду поднело је Вишем суду у Београду оптужни предлог против власника магазина Таблоид Милована Бркића (66), за кривично дело позивање на насилну промену уставног уређења.

Тужилаштво је у оптужном акту предложило суду да окривљеног огласи кривим и осуди на казну затвора од две године.

А шта је још о монтираном процесу против Бркића рекао његов адвокат Дамјановић погледајте у видео-прилогу па о свему донесите свој ваљани суд.