Фахри Муслиу је у изјави за Ал Џазиру рекао да му није јасно зашто је Александар Вучић реаговао на неке клевете опскурних портала да му је он отац, па му стално помиње име.

„Касније се појављивао и неки видео снимак са његовим оцем, не знам из ког разлога. Тај снимак кружи по друштвеним мрежама и порталима, а Вучић доказује како ја нисам његов отац, што је покренуо лавину реакција у Србији и на Косову, па и по целом балканском простору“.

Како Фахри Муслиу каже, најодвратнија је била нека писана изјава шефа кабинета председнице Косова на платфоми X, што су пренели готово сви медији на Косову.

Каже да Александра Вучића никад није срео, „једино што сам пре неколико година тражио неколико пута, преко његове службе за контакте са медијима, да ме прими како бисмо разговарали о тој клевети, али само сам једном добио одговор да ‘председник не може да ме прими, јер је јако заузет’“.

На питање да ли, како се често тврди ради за БИА, односно раније Државну безбедност, па за Сигурими, указује да то говоре такозвани експерти, свезналице.

„Да сам сарадник УДБ-е јер сам живео дуго у Београду говоре неки Албанци са Косова, али и из северне Македоније, душебризници своје нације која је њима главни идентитет, јер немају свој лични и професионални па се покривају нацијом.

А да сам био сарадник и високи официр албанског Сигуримија који је по задатку послат у Београд, говорио је на некој ТВ емисији познати фолирант и бивши сурадник ДБ-а, Дејан Лучић који је ‘70-их и ‘80-их година, за рачун Службе, пратио “непријатељско” деловање косовске дијаспоре по Европи.

Он је чак у тој ТВ емисији, чији снимак кружи на Јутјубу, рекао како је служба узела узорке из моје чаше из које сам пио воду у неком локалу и на основу ДНК анализе дошла до закључка да сам ја “отац Александра Вучића”.

А ја на те њихове тврдње, закључује Муслиу, одговарам да радим за оне службе које плаћају више, а то су ЦИА, МОСАД, МИ 6.