Обрачун америчких суверениста и глобалиста коначно је ушао у правне оквире. У калифорнијском федералном суду покренут је поступак против два бивша председника Сједињених Америчких Држава, неколико чланова њихових породица, блиских сарадника, спонзора, као и страних политичара и компанија. Тужба, на 87 страна, поднета је против Барака Обаме, Била и Хилари Клинтон, Џоа и Хантера Бајдена, Била Гејтса, Џорџа Сороша и других представника бивше администрације и „дубоке државе“.

Тужбом су обухваћене и неке од најуспешнијих компанија Amazon, Boston Dynamics, Hanson Robotics, Sensetime, Icarbon X, Tesla Inc, Neuralink Inc, Alphabet Inc, kao i Gejtosv Microsoft i Zukenbergov Facebook. На списку су и кинеске компаније Хуаwеи и Алибаба, па и кинеска Комунистичка партија. Оптужене су и Сорошеве и Рокфелерове фондације, Харварда и Универзитета у Вермонту, па и неколико најутицајнијих америчких медија: CNN, New York Times, Time Magazine, Washington Post, pa i The World Bank.

Оптужни предлог је поднео Сајрус А. Парса, оснивач и извршни директор калифорнијске компаније АИ Организатион, у којој води сектор креативне анализе и одбрамбених иновација. Парса 20 година истражује сложене концепте био-дигиталних мрежа, хибридних ратова и биолошки тероризам. У последње време објавио је резултате истраживања у којима упозорава на опасност која прети могућом злоупотребом експеримената с вештачком интелигенцијом, војном роботиком, 5Г мрежом и био-технологијом. Тужба, коју је поднео с намером да се спречи уништавање човечанства, односи се управо на актуелне технолошке и биолошке претње, које се шире из Кине, Ирана и америчке „дубоке државе“.

Парса је тужбу поднео надлежном суду у Калифорнији 26. фебруара 2020, где је заведена под бројем 3:19-цв-02407-ЦАБ-АХГ. Обама, Клинтони, Гејтс, Сорош и остали осумњичени су за злоупотребу вештачке интелигенције, кибернетике, роботике, технологије за биометријску идентификацију, био-инжењеринг, био-технологије, телекомуникацијске мреже 5Г и 6Г и квантну компјутерску технологију, којом може да се угрози људска популација на целом свету. Према тим наводима, група политичара и компанија је осумњичена за издају државних интереса САД. Издаја, субверзивне делатности и угрожавање безбедности извршени су трансфером технологије за производњу биолошког оружја у Кину, које може да се употреби за био-терористичке акције. Оптужени се терете да су извршили био-дигитални социјални инжењеринг користећи људску биометрију и вештачку интелигенцију. Злоупотребом идентификацијских кодова и алгоритмова на незаконит начин прикупљали су приватне биометријске податке, чиме су нарушили цео корпус људских права, укључујући и право на приватност. Прикупљени подаци искоришћени су за геноцид над културолошким посебностима, религијску дискриминацију и медијски утицај, који је омогућио цензуру „неподобних“ ставова научника и политичара, чак и председника Сједињених Америчких Држава Доналда Трампа. Контрола информација омогућила је контролу јавности.

Уз помоћ напредних технологија, неуралних мрежа и био-хемије, оптужени су креирали и развијали ксеноботс технологије за експерименте с матичним ћелијама и роботиком, са циљем да оживе неземаљске облике живота, који могу да мутирају или да буду програмирани за ширење болести које би угрозиле опстанак људске врсте на безброј начина.

– Злоупотребом био-технологије, све горе наведене компаније и лица, покушавају да реализују план са жељом да створе вештачку супериорну интелигенцију и репрограмирају људе, како би им уништили слободну вољу, са крајњим циљем да изазивањем ратова међу државама и употребом вируса и на бројне друге начине униште комплетну светску популацију. Барак Обама, Хилари Клинтон, Џо Бајден, Ненси Пелоси, Бил Гејтс, Елон Маск (и остали горе набројани) на немаран, некомпетентан и издајнички начин су допустили да Кина и њене корпорације дођу у посед, односно да украду, био-технологију, квантну технологију, био-метрику, технологију чипова, 5Г, технологију ратних бродова, свемирску и друге технологије, као и приватне податке америчких грађана. Барак Обама је дозволио да амерички бизнисмени, институције, школе и грађани инвестирају у Кину и да трансферишу осетљиве напредне технологије, које угрожавају опстанак животе свих људи на свету. Обама и његови сарадници саботирали су рад свих америчких националних служби безбедности – наводи се у тужби, којом је обухваћено око хиљаду компанија, махом из сектора напредних технологија.

Пребацивањем савремених технологија из САД у Кину, оптужени су створили услове да кинеска влада и њене компаније дођу у посед знања, података и модела вештачке интелигенције. Приступ вештачкој интелигенцији, кинеске власти су искористиле за стварање био-метричких технологија којима се врши надзор, праћење, лов, карантин, хапшење, мучење. У специјалним концентрационим логорима и лабораторијама узгајају се људски органи, намењени трговини. Кинеске комунистичке власти најсавременијим техничким средствима спроводе тортуру над својим грађанима, демократским активистима, неподобним научницима, професорима, судијама и новинарима, верским заједницама попут хришћанске, мањинским етничким групама као што су Ујгури и Тибетанци, па и над свим осталим појединцима, који засметају властима из било ког разлога. Кинески режим је напредне технологије искористио да створи био-метријско орућје које угрожава безбедност целе планете.

Кршењем националних и међународних закона, оптужени су створили технологију за производњу савременог неконвенционалног оружја. Трансфером те војне технологије у Кину, извршили су издају националних интереса и угрозили безбедност Сједињених држава. Иран је од Кине купио технологију вредну 150 милијарди долара. Иранска влада, војска и верска олигархија ту технологију користи за ширење властитих интереса на Блиском истоку, али и према САД и Европској унији, а злоупотребљава се и за контролу иранског народа.

Преко компаније Хуаwеи, Кина је, у сарадњи са Ираном, развила програм 5Г, чији прстен би требало да увеже Африку, Блиски исток и Европу. У том пројекту, Хуаwеи сарађује с неколико значајних западних технолошких компанија.

Да би реализовали своје интересе, оптужени су обезбедили подршку политичких групација, невладиних удружења, фондација, научних и наставних установа и медија. Оптужени Обама, Пелоси, Шумер, Клинтон, Сорош, Гејтс, Бајден и многи други креирали су политичке конфликте и иницирали импичмент, којим су покушали да смене председника Трампа и његову администрацију. Опструкцијом рада државних институција у САД, подметања и пласирања нетачних информација угрозили су безбедност не само америчких грађана, него целокупне светске популације.

За промоцију својих идеја користили су услуге разноразних “експерата”. Преко Сорошеве, Рокфилдове и Гејтсове фондације запошљавали су некомпетентне аналитичаре у Вашингтону, Њујорку, Санта Моники и широм света. Финансирали су пројекте који су прикривали све опасности које носи савремена технологија и које могу да угрозе опстанак људске врсте. Скупо плаћени “експерти” изазивали су међународне конфликте како би се у угроженим зонама појављивали као спасиоци, да би мењали културни модел и прилагођавали га потребама свог пројекта.

Оптужени су креирали мултимедијалну платформу у којој су укључени Фејсбук, Гугл, Алфабет и друге компаније. Увезивањем преко интернета и био-дигиталних мрежа створена је непостојећа, виртуелна реалност. Напредна технологија је омогућила прикљупљање приватних података корисника тих мрежа, што је употребљено за контролу, праћење, манипулацију, репрограмирање, прање мозга и социјални инжењеринг, а у крајњем случају и за културолошки геноцид, прогон, хапшење и убијање људи, који се супротставе креаторима био-дигиталних вештачких интелигенција, повезаних са 5Г и 6Г мрежама и другим командним центрима.

Према наводима из оптужнице, Гугл је креирао платформу која је прикупила податке из целог света, о људима и свим субјектима који су користили интернет. Гугл преко АИ (вештачка интелигенција) система има приступ свему што је постављено он лине. Убрзање протока информација преко 5Г мрежа омогућиће све начине злоупотребе, од константне контроле популације на основу прикупљених личних података до физичке силе. Напредна технологија у сваком тренутку може да симулира кварове, током којих би се извршили терористички напади на сваки ентитет уз подршку генетичких алгоритама. Гугл је помогао Кини да усаврши напредне АИ програме, што је кинеска влада искористила да направи оружје.

Компанија Дееп Минд АИ направила је квантне компјутере, који су били неопходни за обраду података добијених преко Гугла. Према тврдњама Елона Маска, та компанија је убрзала развој вештачке интелигенције. Дееп Минд је ту технологију проследио Кинезима.

Неуралинг и Елон Маск су креирали пројекат који је успоставио везу између људског мозга и компјутера, са циљем да направи киборге. Елон Маск је власник компанија Спаце X и Тесла. Тесла је одбацила препоруке владе САД да не послује са Кином и пристала је да сарађује са кинеским компанијама за које је установљено да су учестовале у стварању, развоју и експлоатацији “фарми људских органа”. У последњих 20 година у кинеским концентрационим логорима сваке године се изврши се од 60.000 до 100.000 нерегистрованих трансплатација.

У трговину органима, које контролишу кинеске власти, укључена је и компанија Амазон, која Кини продаје различите врсте уређаја и компоненти неопходних у тој “индустрији”.

Бил Гејтс и његова компанија Мицрософт такође су укључени у спорне послове кинеских власти. Гејтс је помогао Кинезима да своје био-метријске моделе рашире по целом свету и није информисао јавност о томе да ће његова технологија бити коришћена у Мицрософт апликацијама.

Барак Обама је осумњичен да је свесно дозволио Кини и њеним корпорацијама да дођу у посед технологија вештачке интелигенције. Обама је лично промовисао Гугл и Ерика Шмита, који су помагали кинеском систему да лове, злостављају и убијају грађане Кине и да изазивају конфликте у Африци и на Блиском истоку. За време својих мандата на месту председника САД, Обама је ослабио ФБИ, ЦИА, НСА и војне службе. Иако је имао информације о томе да кинеске власти масовно прогоне и убијају припаднике политичких, националних и верских мањина, па и да су организовали међународну трговину људским органима, није предузео ништа да их спречи. Обама је дозволио свом заменику Џоу Бајдену да од Кинеза узме 1,5 милијарду долара.

За иста дела против интереса и безбедности САД терете се Хилари Клинтон, Ненси Пелоси и Џон Бренан. Они су учествовали у трансферу АИ технологије кинеским компанијама, које су то искористиле да развију пројекте за производњу дронова, војних бродова, чипова и отиска прста Ф 35, као и свемирске технологије. Политичке активности те групе ослабиле су могућност Трампове администрације да се супротстави Кини. Они су криви за угрожавање безбедности САД и за злочине против човечности.

Џорџ Сорош је оптужен за издају, јер је преко својих компанија и фондација финансирао покрете који су супротстављени интересима владе САД. Сорош је користио оф шор компаније за финансирање мултинационалне кампање, којом је саборитао покушаје Трампове администрације да спречи опасност из Кине, као што је ширење корона вируса. Такође, Рокфелерова фондација је инвестирала велике суме новца у кинеске компаније, које се баве опасним био-технолошким пројетима. На тај начин поткопане су активности ФБИ, ЦИА, НСА и Пентагона на спречавању злозпотреба у прогону кинеских грађана, мучењу и убијању. Они су криви за издају и саучесништво у геноциду.

Од надлежног суда се захтева да све оптужене казни у складу са законом. Компаније и приватна лица требало би да буду обавезана да изврше повраћај у пређашње стање и да плате финансијску одштету. У тужбеном захтеву се истиче потреба одузимања комплетне имовине Обаме, Хилари и Била Клинтона, Ненси Пелоси, Била Гејтса и његовог Мајкрософта, ЦНН-а, Андерсон Гропе, Тајм Магазина, Њујорк Тајмса, Вашингтон поста, МИТ-а и Харварда, Џорџа Сороша и његове фондације и компанија, Марка Зукенберга и његовог Фејсбука, као и Гугла, Амазона и свих других осумњичених.

Очекује се да суд у Калифорнији, после анализе одговора оптужених, покрене поступак у коме ће се на оптуженичкој клупи наћи водећи светски владари из сенке.