Бил Гејтс распршује мРНА у ваздуху на густу градску популацију и рурална подручја са ниским уносом вакцина каже пилот комерцијалних авио-компанија који се јавио као узбуњивач да разоткрије chemtrails операције у Северној Америци и Европи.


Како је глобалистичкој елити све теже да убеди човечанство да се подвргне Ковид мРНА вакцинама и бескрајним појачивачима, она морају да пронађу нове покварене начине да нам наметну своју мРНА.

Према пилотима који су упознати са шемом, нова мРНА у ваздуху, позната као Air Vax, дизајнирана је да испоручи вакцину право у плућа људи, заобилазећи потребу за ињекцијама – и потребу за пристанком.

У последњих 12 месеци мејнстрим медији су почели да припремају јавност за откриће да је глобална елита деценијама тајно прскала хемикалије по становништву.

Ово је споро откривање и елита користи медије за ширење својих климатских предвиђања која изазивају пропаст у нади да ће јавност бити уплашена да прихвати chemtrails као решење за климатске промене.

Међутим, наратив о климатским променама није ништа друго до насловна прича. Како знамо? Документи са којих је скинута ознака поверљивости објављени пре неколико деценија доказали су праву намеру владине строго поверљиве агенде хемијских трагова.

Неке ствари се не мењају. Влада се и даље труди да обмане народ, само што су сада димна завеса климатске промене, а не Хладни рат.

Брзо напред до 2024. године и сви у Северној Америци и већем делу Европе удишу токсичне хемикалије и мРНА у ваздуху, према пилотима који откривају да владе раде руку под руку са војском и приватним извођачима на руковођењу тајним операцијама.

Према речима једног пилота комерцијалне авио-компаније који је детаљно истраживао chemtrails, постоје хиљаде људи у САД, а исто толико и широм Европе, који су укључени у послове chemtrailsа, од којих већина има неку идеју о томе шта раде.

Говорећи анонимно са својим дигитализовано измењеним гласом како би заштитио свој идентитет, пилот, који је тражио да се зове Џон, објашњава да се многи људи у ваздухопловној индустрији плаше за своје животе:

Сви који раде у ваздухопловству схватају да су улози високи и да узбуњивачи добијају ударац. Они не трају дуго. Улози су превисоки. Јесте ли видели шта се десило са типом из Боинга? Све што је урадио било је да је покушао да прича о безбедности, уштеди по цену безбедности, основним стварима. Покушајте да причате о chemtrails-у – нећете издржати ни минут.

Сви који раде на chemtrails-у у било ком својству то разумеју. Има на хиљаде ових људи и нико од њих не прича. Имате пилоте, многи од њих су војни или бивши војници и знају како да ћуте. Онда сте умешали и комерцијалне авионе. Ови момци су потписали НДА и разумеју тежину онога што раде. Морају да разумеју шта раде јер потписују декларације о опасној роби кад год се на броду налазе опасне хемикалије. Ови комерцијални авиони су модификовани са конверзијама које се лако спуштају. Али ови пилоти, да… они знају шта раде. Исто важи и за инжењере и контролоре летења. Не могу да не знају. Chemtrail авиони се не појављују на радару. Многи људи су то приметили док су гледали како авион оставља шаре попут мреже изнад њихових кућа на селу. На веб страницама радара за летење нема трага авиону. Авиони духови. Дакле, контрола ваздушног саобраћаја и влада и војска су укључени – јер да нису, нерегистровани авион који се не појављује на радарима би био уклоњен за неколико минута од стране ваздухопловних снага.

Морате схватити да је хиљаде људи укључено, али многи од ових људи верују да су chemtrails у јавном интересу. Њихови претпостављени су им рекли да се боре против климатских промена, да чине свет бољим местом, а оно што раде је неопходно – али јавност то ни под којим околностима не може да сазна. Дакле, ови момци мисле да раде нешто гламурозно и узбудљиво, као што је рад за ЦИА-у или војну обавештајну службу. Мисле да су Џејмс Бонд.

У стварности, ове заблуделе душе које прате наредбе одозго су одговорне за прскање густо насељених урбаних подручја високо токсичним и канцерогеним хемикалијама. Укључујући, како Џон објашњава, мРНА у ваздуху.

Као што је уредница Science Translational  Медицине објаснила Кортни Мало у овом важном чланку, новоразвијене вакцине у ваздуху могу се користити за широко и брзо ширење мРНА без ослањања на ињекције – или потребе да се тражи сагласност:

Размотрили смо ово јер смо почели да чујемо извештаје колега да се нешто променило у складиштима на броду и да више не потписују формуларе за опасну робу. У САД војска прска мРНА. Колико разумемо, мРНА се распршује у удаљеним областима и градовима у којима је примена вакцине заостала. У Европи чујемо да је то комбинација војних и комерцијалних авиона. Многи од ових момака не разумеју шта раде. Али знамо да у САД војска већ деценијама прска хемикалије на становништво.

Наше истраживање сугерише да је мРНА војно развијен производ, а насловна прича која укључује Модерну и Пфизер била је само за покриће. У стварности мРНА је била производ Министарства одбране и дубоке државе направљена у сарадњи са глобалистима пре око 10 година. Пројекат Wарп Спеед, осмомесечни распоред продукције, све је то било кабуки позориште, део великог плана за испирање мозга масама, њихово присиљавање на психозу масовног формирања. Стога није изненађење што је Пентагон укључен у давање мРНК масама.

Шта још прскају? Како Џон објашњава, урадили су тестове у Европи користећи масену спектрометрију да анализирају остатке који се таложе на аутомобилима и прозорима током периода великог загађења хемијским траговима. Резултати из Европе су у најмању руку узнемирујући:

Важно је разумети колико је ово отровно. Говоримо о графен оксиду, алуминијум оксиду, баријуму и иРНК. Ово су неки од најотровнијих метала у универзуму. Имам малу децу. Кад помислим да их полако трују овим стварима… Када сам видео резултате ових тестова, радикализовао сам се. Нема друге речи за то. У мени је запаљена ватра. Од тада истражујем и ово је веома опасно, али сам брзо схватио да нисам једини у индустрији, далеко од јединог, који то жели да разоткрије.

chemtrails нису само злочини против наше деце и злочини против човечности. Они су такође злочини против света природе. Хемикалије из chemtrailsа слећу на биљке и улазе у траву коју животиње потом једу.

Када алуминијум уђе у земљу, он полако све убија. Алуминијум промовише аутизам код деце и Алцхајмерову болест код одраслих. Они су распршили толико алуминијума у ​​хемијским траговима широм света да пчеле имају повишен ниво алуминијума и почињу да развијају облик Алцхајмерове болести. Када пчеле престану да ђубре цвеће и опрашују наше усеве, ми ћемо се у потпуности ослањати на елиту за нашу храну:

Постоји теорија да је прави циљ прскања chemtrails-а претварање атмосфере у плазму за модификацију времена, скаларну технологију контроле ума, геотектонско ратовање и друге опаке употребе. Колико видим, а моје колеге се слажу са мном, све је то део контролног апарата.

Основни узрок је агенда депопулације. Ово је у срцу свега. Ако сте слушали ср*ња која долазе из Светске здравствене организације, Светског економског форума, Европске уније, оваквих места, можете сами да повежете причу.

Нећете се изненадити када чујете да је Бил Гејтс кључни играч у завери за испоруку мРНА у ваздуху масама – без њиховог пристанка.

Постоји много компанија које се пријављују за уговоре о геоинжењерингу и када погледамо њихово финансирање, то увек води назад до Гејтс фондације. Колико разумемо, Гејтс је фанатичан у ширењу мРНК надалеко. Он такође развија начине за убризгавање мРНК у храну, тако да тренутно доживљавамо двосмерни напад.

Ова информација, иако шокантна, не би требало да буде изненађење ни за кога ко је обраћао пажњу.

Др Вилијам Дигл упозорио нас је пре скоро двадесет година да су влада и војска ангажоване у операцијама прскања и коришћења климатских промена као димне завесе.

Georgia Guidestones(камени блокови у Џорџији) нам је рекао да глобална елита жели да смањи популацију на 500 милиона. Од тада, поворка глобалистичких духова, често говорећи из свог безбедног простора у Давосу, дала је исту изјаву о еугеници и депопулацији.

Чудни етички кодекс елите захтева да нам кажу шта ће нам урадити – користећи окултни код и симболе.

Проблем за елиту је што смо провалили код и видимо шта нам раде.

Разумемо праву сврху Агенде 2030 и њене такозване циљеве одрживог развоја.

Разумемо да када кажу да прскају небо да би се „борили против климатских промена“, они заправо имају на уму далеко лошији циљ.

Разумемо да баријум, алуминијум и графен оксид не треба да се убризгавају у нашу децу, нити да се прскају по нама са велике висине.

 

Извор: tpv