Trgovački centar „Huma ELEVEN” potpuno je obnovljen, a svoja vrata svečano će otvoriti 3. marta 2016. Tim povodom radovi se užurbano privode kraju, a raspisan je konkurs za oko 800 novih radnih mesta.

Stari dobri trgovački centar „Huma“, u 11. bečkom becirku, uskoro će, u novom izdanju, primiti svoje posetioce. Osim modernog izgleda, šoping centar je dobio više

prodavnica i parking mesta, a ime je promenjeno u Huma eleven.
Bečlije će imati priliku da na površini od 50.000 kvadratnih metara uživaju u ponudi 60 najkvalitetnijih modnih brendova i uz najraznovrsniju ponudu zabavnih i drugih sadržaja.
Osim toga, novi centar će biti na dva, a ne kao do sada na jednom nivou. Do 2017. biće otvoreno ukupno 90 prodavnica.

Brojni maloprodajni objekti i firme su u potrazi za novim zaposlenima. Stoga su Huma eleven i AMS zajedno, u potrazi za ukupno 800 novih radnih mesta.
Ukoliko i Vi želite da konkurišete za posao u Humi eleven sve informaciaje možete pronaći u AMS eJob-Room. Unesite reč za pretragu "Huma" i naći ćete sve ponude za nova radna mesta u šoping centru Huma eleven .

Huma eleven prvi put otvara svoja vrata u četvrtak 03. marta 2016. godine. Svečanost povodom otvaranja trajaće i 04. i 05 marta.
Pripremljene su brojne šoping atrakcije u vidu sniženja, kao i prigodan program.
Do Hume eleven možete doći autom preko autoputa A4, izlaz Simmeringer Haide. Obezbeđeno je i 2.000 besplatnih parking mesta.
U neposrednoj blizini su autobuske stanice linija 73A,76A i 79A/B.

Huma eleven
Landwehrstraße 6, 1110 Simmering, Wien, Austria