Многи светски познати пророци сложили су се да ће ова година бити година у којој је почео Трећи светски рат. Ево шта су о томе, о рату исламиста, колонама избеглица које надиру у Европу, говорили баба Ванга, Нострадамус и Тарабићи.
Баба Ванга: Муслимани ће владати Европом

Бугарка Вангелија Гуштерова, познатија под именом баба Ванга предвидела је да ће 2010. године почети Трећи светски рат, али тако што ће сукоби прво да избију у земљама где ће народ ратовати међусобно, а да ће се касније то ширити читавим светом.

Баба Ванга је предвидела да ће 2020. Европа бити готово празна, безљудна и најавила да ће 2043. године Старим континентом завладати муслимани.

Ванга је навела да ће муслимани преживеле Европљане елиминисати употребом хемијског оружја. У Француској ће потом јачати такозвани партизански покрет против исламиста.

Слепа пророчица је предвидела и да ће Американци 2066. напасти Рим, који ће тада бити потпуно муслимански град. САД ће у том нападу користити ново климатско оружје – нагло захлађење.

Ванга је и у 2014. „видела“ Три догађаја: Први је велика поплава с пролећа.

Друго „виђење“ односи се на Бугарску коју ће у бољи живот после маја повести висок човек који долази из иностранства.

И на крају, као треће, Баба Ванга је видела долазак нове пошасти и то у облику болести горе од сиде која ће погађати првенствено мушкарце.
Нострадамус: ИСИЛ „трећи антихрист“

Према неким тумачењима Нострадамуса, распад Европске уније започеће ове, 2015. године. Формираће се групе од по три државе које ће стварати своје целине унутар Уније, што ће водити слабљењу и цепању ЕУ.

Нострадамус је предвидео и неочекиване догађаје на Блиском истоку, на које Западне силе немају прави одговор. Наиме, требало би да уследи велико уједињење муслимана.

„Из једне арапске земље,

биће рођен Мухамедов следбеник,

Ући ће у Европу носећи плави турбан,

Биће терор човечанству,

Никад већег хорора „.

Да ли је „Мухамедов следбеник“ из Нострадамусових стихова Абу Бакр ал Багдади, вођа ИС?

Многи стручњаци држе да је Нострадамус у својим прочанствима наговестио напад свеарапске и муслиманске државе која ће, како сугеришу његови стихови уништити Израел, Египат, Азију, Африку, чак доћи до Италије, где ће бити заустављана од два велика владара.

Нострадамус предвиђа долазак трећег атихриста, после двојице Наполеона Бонапарте и Адолфа Хитлера. Он га је назвао Мабус и његова би појава на светској сцени означила почетак краја света какав данас познајемо. Да ли је трећи антихрист Исламска држава како се многи тумачи Нострадамуса данас слажу или није, одговор још са сигурношћу не може дати нико.

Али истовремено дешаваће се нешто много опасније, јер ће човек морати да се бори са природним силама. Према Нострадамусу доћи ће до померања Земљиних полова, што ће изазвати нова ледена доба на одређеним деловима планете.

Садашњи Северени и Јужни пол ће се отопити, али не због глобалног загревања, већ због премештања поларних ледених капа! У пределу који покривају Сједињене Америчке Државе, на садашњем 50 степену географске ширине формираће се нови Северни пол, а Јужни пол ће се наћи југозападно од Аустралије.

Нострадамус најављује потонуће Земље у „амбис планетарног мрака“, због појаве неког астероида, односно планетоида из космоса. Њега овај видовњак зове „Месечев брат“, а астероид би могао да донесе јако захлађење и ново ледено доба.

„Небо ће горети на четрдесет пет степени“, говорио је Нострадамус.

Најпознатије светско име прорицања и видовњаштва, Нострадамус прорекао је да смо већ загазили у 13-огодишњи циклус у којем се одлучује о судбини планете и човечанства.

Тај циклус је почео 2012. године, а завршиће 2025.

Први разорни земљотрес би се могао догодити Турској, а потом би наредне, 2016. године уследио и потрес на црногорском приморју. Земљотреси би наставили да тресу област европског дела Средоземног мора, а посебно Италију и Шпанију.
Тарабићи: Србија Нојева барка

„Кад мирис изађе из пољског цвећа, кад милост изађе из човека, када реке изгубе своје здравље, наступиће највећи општи рат. Кад збије овај љути рат, тешко онијем војскама које будну узлијећеле у небо, а благо онијем војницима који будну војевали по земљи и по води. Народ ће изглупити, рађаће се људи, а да не знају ко им је дјед и прадјед … Међу Србима, откако је века и света, горег рода бити неће „, говорио је српски пророк Митар Тарабић из села Кремна.

Откако је 1899.године умро Митар Тарабић, његов стриц Милош, пророк као и сви Тарабићи, никоме се није јављао све до скора, а онда је поручио да је близу Трећи светски рат.

„А шта ће све бити немојте ме ни питати, не умијем вам рећи, јер је тако страшно. Трајаће годинама, годинама ће трајати и дуго ће трајати. Страдаће невини више него криви. Кад се рат заврши све ће бити разрушено. Гађати ће се најсветија места на свету, многи градови ће бити спржени и сравњени са земљом „, рекао је Милош.

Видео је и колоне избеглица које иду преко Балкана: „Неће путовати ваздухом, људи ће ићи бродовима. Биће много морских хајдука (гусара, кријумчара) који ће уништавати све на мору. Сваки брод ће морати да стрепи „, казивао је Милош Тарабић.

Говорио је да ће „колоне избеглица из целог света чекати на границама Србије која ће им бити као Нојева барка“.