Независни хрватски истраживачки новинар Домагој Маргетић, изнео је нове тешке оптужбе на рачун Александра Вучића. НИКО од домаћих медија (а он апелује стално на тзв. независне и тзв. опозиционе да пренесу) о овоме не пише.

Маргетић, који је по наредби лекара после више од три недеље прекинуо штрајк глађу због одлуке Вучићевог режима да му забрани улаз у Србију, оптужио је Вучића и чланове његове породице за најтежа кривична дела. До данас, Вучић игнорише податке које износи Маргетић. Хрватски новинар се јавности обратио путем друштвених мрежа:

– Водим особни рат против Александра Вучића, његовог криминалног копилета Данила и његовог мафијашког скота и шљама брата Андреја. Не бирам речи. Не бирам информације. Хоћу их видјети у затвору. Ово је освета за Цвијана! И ово је моја освета!

Вучићу, јел можда добар наслов за књигу о Цвијановим документима и свему – Александар Вучић – Профил убојице? Шта мислиш? Хоћеш доћи с таблом да држиш презентацију п.ч.оусти? Или “Александар Вучић – хуља и убојица”. Јел ти добар наслов? Па све ту да ставим. Твоја сарадња с хрватским ратним злочинцима, с хрватским мафијашима, с косоварском мафијом. И наравно зашто си убио Цвијана и Ивановића.

Оним осетљивима на мој речник – упозорење. Ово је мој особни рат против Вучића и његове копилади. Рат у којем ћу дати све од себе да три шљама Александра, Данила и Андреја, спакујем у затвор, јер је то криминални шљам с дна канализације. У томе нећу бирати речи. Не заслужују.

С тобом гаде, Вучићу, нема у рукавицама. Него јединим језиком и начином који ти разумеш ђубре насилничко.

Хтио си говнару рат са мном! Е па почињемо игру истине! Док ти не завршиш у затвору смеће једно, а твој син и брат на дугогодишњим робијама и међународним црним листама – нећу стати. Јел ти јасно ђубре мафијашко?!

Обзиром да ме се толико бојиш, да си ми устртарен и усран забранио улазак у Србију, пред саме изборе објавит ћу Досје Цвијан. Тражио си обрачун, имат ћеш га. И да, ти си говно једно.

Реци ми Вучићу, хоћеш ли испричати Србима како су функционери СНС од твог копилета Данила смрада љигавог и смрдљивог научили и преузели игрицу силовања, па се тако иживљавају на девојкама. Тако је Вучићу, све процури, све се сазна.

Знају ли Срби Вучићу да у тим игрицама силовања које је осмислило твоје копиле судјелује и Вулин, девојке се дрогирају да ни не знају по кафићима и клубовима, а затим их се отима на иживљавање па кад се твоје копиле, Вулин и друштво изређају, БИА развози силовану децу. Смраде!

Него реци ти мени Вучићу, је ли твоје копиленце убило Матеја Периша јер је ни крив ни дужан момак био сведок ових игрица отимања и силовања? Је ли ђубре?

Ти си толико родитеља и деце ојадио у Србији, а свом си копилету дао да се мало дете игра криминалца, убија и краде из забаве. Краде државу с пајтосима које ти онда, јер су у криминалу с копиленцетом, именујеш на којекаква места. Има да копиленце буде на свим црним листама.

Родитељи девојака које је твоје копиле Данило силовало у својим играма силовања, који су се одлучили пријавити полицији, након пријаве, у полицију би дошли из БИА и претили родитељима и деци и показивали им снимке силовања претили у једном случају другој ћерки. Гаде!

А јеси ли се похвалио Србима како је твоје копиле у таквом сафарију силовања довео групу навијача у фантомкама који су се после њега иживљавали на девојци, а он прави син свог оца злочинца све снимао?! Је ли говно једно?! Шта сте оно беше урадили момку који није хтео?

Јеси ли објаснио Србима да је најмање девет родитеља или чланова породице покушало да пријави твоје копиле за силовања па су им из БИА претили, а у једном случају поштено измлатили оца у службеним просторијама полиције?! Па су Вулинови нарко иаши почистили све?! Стоко!

Оно што ти Вућићу радиш сад Србима у Србији, то им се радило у Павелићевој НДХ. Јесу те тако инструирали твоји пословни партнери генерал Чермак, јунак Олује; Припуз, главни хрватски нарко мафијаш, Човић главни ХДЗ-ов мафијаш у БиХ с којим се редовно тајно виђаш. Реци то Србима!

Кад већ волиш да дркаш по таблама ајде напиши на табли Србима своју схему Дубаи и где иде твоја лова од шверца нафте с Чермаком! Да виде људи да си у ствари економски геније.

Хоћеш ли Вучићу у једној од емисија на табли да објасниш Србима и покажеш бројке своје зараде на шверцу нафте с хрватским генералом и “херојем Олује” Иваном Чермаком? Па да виде како преко побијених и протераних Срба добро зарађујеш и пишаш по њиховој муци говнару!

Ајде молим те кукавице, говнару, љиго обележена споловилом на потпуно погрешном месту, објасни Србима тај свој патриотизам да су ти највећи послови које криминално радиш управо с генералима из Олује у којој су протјерани Срби из Хрватске? Колико говно мораш бит за то?

Него реци Вућићу, јеси убио Цвијана зато што је знао детаље договора на тајним састанцима на којима си био са Драгомиром Карићем, кад се договарало комбинације преко Богољуба за шверц нафте преко Бјелорусије?

Јеси ли убио Цвијана зато што је био посредник у договорима с Б. Карићем око шверца нафте преко Бјелорусије за ЕУ? На чему преко фирме регистриране у Новом Саду и Дубаију окрећеш десетке милијуна еура?

Или си убио Цвијана јер је био сведок инсајдер о твојим договорима с јунаком Олује генералом Чермаком да се онда преко генерала нафта шверцана преко Бјелорусије шверца за ЕУ?

Јеси ли убио Цвијана зато што је био свједок договора с представницима њемачког БНД-а у згради Председништва кад сте ти и Тома у договору с Тадићем оснивали СНС?

Јеси ли убио Цвијана зато што је знао све тајне детаље твојих договора, обећања и обавеза које си обећао испунити БНД-у на тајним састанцима кад сте договарали оснивање СНС у Тадићевом кабинету? А Цвијан је тад управо по договору с Тадићем прешао у СНС?!

Је ли Цвијан убијен зато сто је био на тајним састанцима Бориса Тадића, Микија Ракића, Вучића и Николића са Мишковићем и Станком Суботићем кад се договарало оснивање СНС и илегално финанцирање Вучића и Николића? Јеси ли зато дао убити Цвијана?

Александар Вучић је БИА претворио у логистичку организацију за међународни шверц наркотика преко Србије. На чело је поставио Вулина као официра за везу с хрватском нарко мафијом. Вулин се у Милошевом конаку састаје са Касапом и Припузима око нарко рута и нарко бизниса.

Према договору Вучића с Припузовом мафијом, наркотици произведени у илегалним објектима у Србији пребацују се у Хрватску и даље дистрибуирају по ЕУ. У ту сврху у центру Београда хрватски нарко клан има изнајмљен стан из којег оперира.

Вулину и Вучићу не смета што је њихов нарко партнер из Задра Касап убијао Србе у рату. Јебе им се. Дрога коју с њим шверцају и којом они уз помоћ Касапа сад убијају Србе доноси већу зараду од мртвих Срба. Вучић послује с хрватском нарко мафијом јер “пара врти ди бургија неће”.

Вучић Србима продаје причу о Косову док његов брацика Андреј на Корнатима на јахтама унајмљује курве па се онда курвама части с Косоварима с којима уз посредовање хрватских генерала и Агима Чекуа договара сигурне нарко руте и подјелу нарко плијена. Обитељски бизнис.

Иначе кад Андреј Вучић долази Припузима у Хрватску имају један гадљив и преверзан обред. Вучић брат довози девојке из Србије као курве на поклон Припузима а Припузи Андреју и пратњи поклањају хрватске девојке као курве на дар. На њихову жалост постоје људи на јахтама сведоци

Нема тих усташа које би Србију разјебале тако као Вучић. Он као да је задње Павелићево копиле.

Док је Вучић илегално продавао војвођанску земљу хрватском ратном злочинцу Главашу, ја сам откривао Главашеве ратне злочине и криминално отимање земље у Војводини. Тко је онда већи усташа? Вучић или ја?

Како то да као велики патриота плаћаш шверцану нафту државним парама Вањи Шпиљку који је финанцирао Хрватској оружје којим су протјерани Срби из Хрватске? Је ли Вучићу, где су ти та муда да ми одговориш? Или је онај знак на твојој њушци уједно знак да муда – немаш?!

Питање за европске званичнике: – Зашто толерирате криминал Александра Вучића, Андреја Вућића и Данила Вучића. Тројац организира пљачке, организирани криминал и убојства, а ви то толерирате. Данила Вучића и Андреја Вучића хитно на црне листе!

Гдје је нестао овај спис о тајним рачунима на Кипру Вучићу? Јеси ли наредио уништавање овог списа зато што си у договору с Динкићем пребацио лову с тих рачуна?

У предмету који је склоњен из УКП МУП РС по налогу Вучића и особно сам свједочио о свему што смо заједно истражили и открили покојна Верица Бараћ и ја. Вучић је 2014. наредио да се спис склони. Активности око тог списа координирао је покојни Цвијан.

1. Документ који сам назначио је доказ да је 2013. УКП МИП РА отворио спис о кипарским парама. 2. Саслушан сам као сведок који је то истраживао с Верицом Барац. 3. Кад сам сведочио Вучић још није био умешан. 4. УКП МУП РС је од нас узео све документе копије о трагу кипарских пара.

5. Након што се видјело да Динкић и Schlaff контролирају мрежу на Кипру која води до износа од милијарду еура, Александар Вучић је забранио истрагу, списи 4 истраге су нестали из УКП МУП РС, а Вучић се договорио о подјели плена с Динкићем.

6. Зајеб за криминалца Вучића је у том што смо све документе сачували, а Цвијан је сакупио још и другу документацију. (Толико да појасним онај документ од данас). Дакле, Вучић да објасни где су нестала 4 списа финанцијских истрага УКП МУП РС???!!

Чак четири списа истрага о тајним рачунима нестала су из УКП МУП РС по налогу Вучића након 2013. године. Користио је документе из истрага како би се домогли пара, а списе у УКП су уништавали. Инспектора који је водио списе Вучић је буквално преко ноћи поставио за амбасадора.

Између осталог, свађа Цвијана с Вучићем била је око пребацивања тих пара с некадашњих ципарских офшорева на нове тајне рачуне у Дубаи. Јеси ли због тих докумената Вучићу дао убити Владимира Цвијана?

И Миша Беко је био повјереник на мрежи тајних рачуна. Требао је да сведочи у Аустрији. А онда га је Вучић изрекетарио да преда контролу над рачунима и запретио да не сведочи. Главни истражитељ у Аустрији Кристиан Бехлер је због претњи из Србије поднио оставку 2014.

О рекетарењу тајкуна у замену за политичку заштиту што је била главна политичка и пословна дјелатност Вучића 2013. и 2014. године, опсежну документацију сачувао је Владимир Цвијан. Па га је Вучић убио. Хоћеш одговорити кукавицо коју је улогу у убојству Цвијана имао твој брат?

Је ли јуначино, јеси се то усрао од података о твојим пословима с ратним злочинцем Главашем па си ми смеће кукавичко и хуљо лоповска забранио улазак у Србију као новинару?! Ти си једна беспризорна посземљашка гњида. Храбар само кад својима наређујеш убојства.

Јеси ли ми Вучићу забранио улазак у Србију зато што знам како си преко лешева Срба побијених и мучених у Осијеку трговао с Бранимиром Главашем? Кукавице,
где су ти сад муда да одговориш? Или ти ону ствар мења паризер? Клошару лажљиви, криминални!

Предлажем да Андреј Пленковић организира неко одликовање за Вучића, јер Вучић све своје важне послове одрађује с Хрватима и преко Хрватске – дрогу, нафту, плин, оружје, опасне отпаде, шверц руда из БиХ, минихидроелектране. Велики Србин за велике паре верује само Хрватима.

Питајте се зашто НИТИ ЈЕДАН МЕДИЈ па чак и они који се лажно приказују као независни, не смију да пренесу ишта од информација о којима пишем. Зашто НИТКО није прихватио да објави причу о Цвијановим документима? Зашто НИКОМ не одговара сва та тајна и скривана истина?! Размислите.

Вучић јесте криминалац, али сви ови који су као против њега, а потпуно игнорирају и прешућују информације о којима пишем су обичне профукњаче и фукаре. Дилови и погодбе у сјени су чудо! – изнео је шокантне објаве Маргетић.