Данас опет служамо баљезгарије председника Вучића. Каже да Србија нема довољно радника па мора да их запошљавају из Албаније и Македоније. Не треба то ништа да чуди.

У време твоје владавине Вучићу Србију је по званичним подацима напустило преко 250.000 људи. Побегли су из твог европског раја који си створио јер су у њему били више гладни него сити.

Поред тих 50.000 који сваке године напусте Србију у потрази за парчетом хлеба сваке године нам нестаје и град величине Ваљева због природног прираштаја који већ одавно немамо јер нам је стопа морталитета одавно већа од прираштајне. Ти си се скоте баш својски потрудио да у задњих пет година тај процес убрзаш пропагирањем содимитских права и довођењем содомита не чело владе. Баш си леп пример дао Србији како нам у врху власти требају они који имају породице.

Србија је одавно земља старих и због одлива мозгова како сте то популарно назвали а који је у Србији званично НАЈВЕЋИ у свету за коју годину нећеш само запошљавати Албанце и Македонце. Вапиће Србија и за Турцима. Већ си Аваганистанцима почео држављанства да делиш док наша деца у сопственој држави немају шта да траже. Ни стипендију, ни посао, ништа.

Успео си за мање од пет година да нас доведеш на такав ниво да смо почели и Африканцима да завидимо на висини плата и животном стандарду.

У свој тој муци коју ти тако болесно садистички уживаш да солиш теши само једна ствар. Нећеш ни ти још дуго са том лоповском и издајничком бандом коју су окупио око себе.

Милинко Милинчић, Србија данас