Претпостављам да приличан број људи не памти проглашење ванредног стања у Србији, због пандемије респираторног корона вируса типа АХ1Н1, у новембру 2009. године. Тада је, тај исти господин, Предраг Kон, председник тадашње Радне групе за борбу против пандемије изјавио да ће број оболелих у Србији бити већи од два и по милиона и да је, због тога, потребно вакцинисати целокупно српско становништво леком Тамифлу.

Предложио је набавку СЕДАМ и ПО милиона доза тадашњем Министарству здравља. Наручена су 3 милиона, а авансно плаћено 850.000 доза. На основу препорука садашњег епидемиолога Бранислава Тиодоровића, а тадашњег председника тендерске комисије за набавку вакцина, купљене су, наравно, скупље вакцине швајцарске фирме Новартис, уместо јефтиније дозе, такође швајцарске фирме Глаксо Смит Kлајн.

Уместо 3 милиона грађана , вакцинисано је свега 149.882 људи., а остало је уништено и бачено. Уместо два и по милиона тешко заражених, хоспитализован је свега 6021 пацијент. Умрло је 137 људи. Од тога више од пола на респираторима. Вакцина, коју су тражили и одобрили за увоз велики стручњаци, господа Kон и Тиодоровић, при томе је била здравствено веома опасна и недовољно испитана, нарочито дечја, лажна сплит вакцина, забрањена у већини земаља које заиста брину о својим грађанима. Ту дечју вакцину су такође одобрила оба наведена господина. Од 16 тада вакцинисаних трудница том вакцином 11 их је родило децу са знацима аутизма.

Ово су чињенице које лако могу да се провере. Потпуно иста екипа данас износи исте шарлатанске закључке, прогнозе и наредбе, радећи искључиво за интересе великих корпорација. Kо је све ту још умешан, претпостављам да већ знате и сами. Опасне су игре у питању, врти се велики новац, нема ту много бриге за слабије и зато… Чувајте се…

име и адреса познати редакцији