Агенда Клауса Шваба ових дана се захуктава пуном паром у Србији. Спроводе је издајници Космета и свега српског Александар Вучић и Ана Брнабић.


Прикључила им се и министарка Јелена Беговић, која је изјавила да не постоји српски геном и да ће нови пројекат Владе једном за сва времена ставити тачку на овај мит! Упамтите и њу за брутални реваншизам.

Против сулуде одлуке за увоз спермазозоида и јајних ћелија из Шпаније, после Двери устао је и др Бранимир Несторовић. Очигледно је да није у питању само Швабова агенда, већ да ће неко и масно зарадити на овом „пројекту“.

– Ко је одобрио да се увозе јајне ћелије и сперматозоиди из Шпаније и из света?! Ја стварно не знам више, да ли кривична пријава, пиштољ или мотка? Ја апелујем на ове наше жене несрећне… Да л’ сте нормални да увозите јајне ћелије из Шпаније, чије јајне ћелије, ко је то донео одлуку, који је то етички одбор одобрио? То је биоцид, то је уништење једног народа, то је геноцид! Има то неко Српско лекарско друштво, нека комора, шта бре не раде?!

– Јуче директорка Фонда за здравство (РФЗО) позива жене да се пријаве да бесплатно добију јајне ћелије из Шпаније и сперматозоиде, је л’ могуће да смо ми дошли до краја? Шта, Срби више немају сперматозоиде, жене немају више јајне ћелије, ја не разумем, стварно почињем да не разумем.

Је л’ неко свестан да ће бити кривично гоњен ускоро, да не кажем да ће радити мотке, људи станите, опаметите се! Ја знам колико је то профитабилно, ја знам које су то цифре, ја сам инсајдер! Ко то толико мрзи сопствени народ да жели да га истреби на тај начин?! – поручио је др Несторовић.

По ослобођењу Србије, народ ће морати да изведе пред народни суд правде све политичаре, подмићене лекаре и медије који сада покушавају да спроведу биоцид над народом Србије. Ако се то не догоди, Србија неће преживети. Устанак или нестанак.