Miloš Parandilović FOTO: Novolicesrbije

Aleksandar Vučić je najveća kukavica na srpskoj političkoj sceni i najveći izdajnik u srpskoj istoriji. Lako mu je na svojim televizijama da pljuje i laje na političke protivnike kad nema ko da mu odgovori.

Pozivam ga na TV duel na bilo kojoj televiziji i pod bilo kojim uslovima da jednom razjasnimo ko je ko. Šešeljev politički pobačaj jednom za svagda mora da nauči da Srbija nije njegova igračka. Vučić se sveti srpskom narodu za frustracije iz mladosti, neka taj mangup izađe na TV duel da jednom razobličimo tu radikalsku mašineriju koja je uništila budućnost Srbije - izjavio je Miloš Parandilović, narodni poslanik i predsednik Novog lica Srbije.

- Vučić je na Prvoj TV komentarisao moje skupštinske nastupe i u stilu najvećih kukavica i prevaranata to čini kad nema sagovornika. Svestan sam da ga uzalud pozivam na duel jer lažov i izdajnik ne sme da se suoči sa istinom. Ali insistiram na pozivu pa neka javno kaže da ne sme da se odazove. Vučić je napravio mafijašku državu kojom krstare Zvonko Veselinović i Milan Radoičić, dok on kao šef mafije sve to odobrava. Izađi mangupe da se suočimo, pa kom opanci, kom obojci. Ili prestani da kevćeš sa svojih televizija sa svojim voditeljima - dodaje Parandilović.

- "Oskar" je 18 godina bio Šešeljev sluga, sad se sveti srpskom narodu što je dve decenije bio u zapećku. Pozivam ga da izađe na crtu ako je muškarac ili neka večno zaćuti i čeka ruku pravde kad padne sa vlasti. Ne interesuju me debate sa njegovim poltronima i satrapima, nek on izađe da razmenimo koju, jer od robije neće pobeći - zaključio je Parandilović.