Зорана Новаковића из Велике Моштанице, општина Чукарица, тешка мука је нетерала да на више од 40 степени дође под Вучићев прозор испред Председништва и отпочне штрајк глађу. Наиме, он у 21. веку живи 10 година без струје и воде у Београду јер му држава не даје прикључак за струју?!

„Купио сам плац 2011.године озидао сам објекат од 24 квадрата, мала соба, кухиња и купатило. Поднео сам за легализацију, тражим прикључак за струју, али ми не дозвољавају. 10 година спавам у леденој соби где зими не прелази 8 степени. Разболећу се, уморио сам се од свега, не могу више! Дуго сам скупљао новац јер траже 100.000 динара да би се прикључила струја, па сам 2016 предао захтев општини Чукарица, али од тада прође 5 година и кажу ми да не знају кад ће мој предмет да ураде, могу и за сто година. Држава ми не да прикључак за струју и воду у 21. веку! Зоран је неколико пута писао молбу и Вучићу да помогне да добије прикључак по закону, али му је љубазно одговорено да Вучић не може да утиче на власт у општини Чукарица (можда се плаши Весићевог другара који влада чврсто општином још од ДС-а) .
„Штрајкујем глађу испред Председништва јер Вучић каже да брине о сваком грађанину. Писао сам му неколико пута, одговорили су ми да то он не може да утиче на власт у општини Чукарица. А месечно плаћам 20.000 динара порез држави Србији за 10 година за ове моје муке! Имам 57 година, никад нисам протестовао ни изашао на улицу против власти, ово ми је први пут. Али не могу више, тешко ми је без струје и воде“, прекипело је Зорану.