"Mnoge kriminalce sam ja vozio svojim kolima. Što, da ih neko ne vidi, da ih ne primeti, da ih ne uhvati murija, kako to oni kažu..."

Write comment (0 Comments)

Beč je jedan od gradova u inostranstvu u kome živi najviše Srba i prema nezvaničnim podacima, trenutno ih ima nešto manje od 200.000.

Write comment (0 Comments)

Зорана Новаковића из Велике Моштанице, општина Чукарица, тешка мука је нетерала да на више од 40 степени дође под Вучићев прозор испред Председништва и отпочне штрајк глађу. Наиме, он у 21. веку живи 10 година без струје и воде у Београду јер му држава не даје прикључак за струју?!

Write comment (0 Comments)

Prva beba rođena u 2020. u Austriji je srpskog porekla, Kalina Arsić. Mala Kalina rođena je u Univerzitetskoj klinici u Salcburgu samo minut posle ponoći.

Write comment (0 Comments)

Američka Cetralna obaveštajna agencija (CIA) pomno je beležila kakvim rudnim bogatstvima i prirodnim resursima raspolaže Jugoslavija.

Osim kompletnog popisa svih rudnika na teritoriji SFRJ, CIA je pratila opšte stanje rudarstva i industrije u zemlji, a nekim rudnicima – kao što je Trepča – posvećena je naročita pažnja. Rudnik Trepča ocenjen je od strane CIA kao najveće nalazište olova u Evropi, procenjeno je da poseduje preko 4 miliona tona čistog srebra, a intrigantni detalji otrivaju i

Write comment (0 Comments)

BEOGRAD - Biljana Srbljanović, dramaturg i spisateljica, otrkila je do sada nepoznate detalje o ubistvu ambasadora SFRJ Vladimira Rolovića 1971. godine u Stokholmu. Naime, njenu majku i oca je upravo on venčao u toj istoj ambasadi, u kojoj se samo par meseci kasnije odigrao krvavi pir.

Ona je otkrila da je njen otac krajem 60-ih godina otišao u Stokholm, gde je ubrzo posle stigla i njena majka.

Write comment (0 Comments)