Јуче, дана 17. септембра 2022. године у Србији се званично одиграо својеврсни државни удар који је показао да Србија није држава, него псеудо-државни доминион Вашингтона и Брисела, да Александар Вучић није председник, него нижи чиновник колонијалне управе и да МУП-ом Србије не управља ресорни министар, већ комесари Европске Уније.

Није било потребе да Бајден ургира за одржавања Европрајд шетње, било је довољно да то учини Кристофер Хил. Један разговор који је Хил обавио са псеудо-председником Вучићем био је довољан да МУП одобри догађај који је пре само неколико дана забранио и чију забрану је и Управни суд јуче потврдио. Дакле, принципи и одлуке државних органа Србије пали су и повукли се пред вољом америчког амбасадора. Наша држава је 1914. године одважно одбила ултиматум Аустроугарске империје. Јуче је наша држава нестала пред диктатом глобалне хомосексуалне империје.

Државни удар су предводили амерички амбасадор Кристофер Хил, известилац Европског парламента за Србију, Владимир Билчик и амбасадор Европске Уније у Србији, Емануел Жиофре, уз асистенцију Ненада Чанка, Чедомира Јовановића, Маринике Тепић, Павла Грбовића и Милице Ђурђић, партнерке Ане Брнабић.

У државном удару је учествовало и неколико десетина страних држављана, који су, између осталог, носили заставу Украјине и ругали се лику Исуса Христа.

Дан раније Национални просветни савет се изјаснио по питању спорних уџбеника биологије за 8. разред саопштењем у којем је наведено да су лекције о полном и родном идентитету засноване на науци, а не на идеологији, те да нема основа за повлачењем поменутих уџбеника. Исти став је заузело и Српско биолошко друштво, а сагласне су и све катедре за биологију са свих Универзитета у Србији.

Дакле, државни органи Србије, наставно-научни програм у нашим школама, наш јавни живот и територија наше државе потпуно су под окупацијом глобалне ЛГБТ+ империје.

Ипак, ми, народ Србије, нисмо поражени. Имали смо три литије библијских размера у којима смо пробудили наше снаге и вољу за борбу до Победе. Литије ће се наставити. Успели смо да Европрајд параду, најављивану као „спектакл и карневал слободе“ претворимо у мини шетњу иза зграде, под заштитом дугих цеви. Бог је хтео да киша ову кратку шетњу додатно учини неугледном и јадном. Са београдских цркава звонила су звона, на Славији су одјекивали топовски удари и димне бомбе. Београд није пао.


Браћо и сестре, спремите се за наставак наше Борбе. Нећемо им дозвилити легализацију истополних „партнерстава“, нећемо им дозволити усвајање деце, нећемо им дати да одржавају „едукативне програме“ и „радионице“ нашој деци, избацићемо све њихове лажи из наших уџбеника. Ослободићемо нашу Отаџбину. То су свети циљеви наше Борбе.

Са нама је Бог. Победићемо.